Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Skovly Quark

Billede
Billede
Billede
Billede

 New Forest  
 Vallak
 21 år 
 148 cm
 Rød
Super sød lærepony sælges.

Skovly Quark er en 16 årig New Forest vallak. Han er et rigtig nussehoved og meget en drengerøv men stille og rolig både på stald og under rytter. Kan dog godt kigge lidt på skovtur :-)
Han kan både gå med hopper og vallakker på fold. Hvis han kan få lov til at bestemme vil han gerne det, men han er ikke strid, bare et fjollehoved som elsker grimeleg.
Jeg har haft ham i lidt over 6 år, og han var min første pony. Derfor ved jeg at han vil være et perfekt valg som første pony. Da jeg ikke længere selv har tid til ham, vælger jeg at sælge ham videre til en sød person som kan få lige så meget glæde af ham som jeg har haft.

Quark er ikke blevet redet jævnligt de sidste 7-8 mdr., han går lige nu og hygger sig på sommergræs. Han husker hurtigt hvad han ved og er ikke svær at ride op. Det vil nok tage et par måneders genoptræning, men når han lige kommer igang, kan han uden problemer gå en LA dressur. Jeg har ikke selv startet stævner på ham, men han kan øvelser til LA dressur og springer fint en LC.
Han elsker at gå i trailer og kan endda finde på at gå op i en på gårdspladsen hvis den står åben :-) Han har ikke svært ved flytninger, opfører sig som han plejer men selvfølgelig kigger han den første dag.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle DRF Go Google
ID: 9602376
208333199602376
F:
NFH 73
(NF DK)
M: Skovly Alvilda
NF 1109
(NF DK)
MF:
NFH 57
(NF DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 31 juli 2012 kl. 23:09, og har været vist 6482 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider