Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Our docs a dee two

Billede
Billede
Billede
 Quarter  
 Vallak
 20 år 
 152 cm
 Brun
Han er super velredet inden for westerngenren. Det er dog ikke noget jeg selv kan, men han er meget villig til at lære fra sig, så lidt har jeg lært af ham.

Han kan rides i dressur, men dressurstjerne bliver han aldrig, da hans gang er præget af den race han nu er. Men han er nem at samle og forsøger efter bedste evne at gøre hvad han bliver bedt om.

Han er redet på konkurrenceniveau inden for western indtil han blev 7 år. Derefter fik han en rygskade og har ikke været brugt i konkurrence siden.

Jeg selv købte ham med henblik på distance på hyggeplan.

Han er komplet trafiksikker, inkl. lastbiler og traktorer. Super fremadgående. Giver ALTID en god tur. Han kigger på "døde" ting så som brønddæksler, elskabe og lign, men han løber aldrig sin vej, end sige dreje rundt. Han har masser af egen vilje, men er samtidig en hest som rytter kan stole fuldt ud på.
Han er fænomenal på tur. Dog kræver han en rutineret rytter hvis man ønsker at ride ham ud alene. Han render ikke, men er meget fremadgående.
På bane kan han rides af 7 årig absolut begynder-pige i en grime med tøjler.

Han er helt oprigtig en fantastisk hest, som fortjener det bedste. Han elsker at være i hænder, men er nok lige så tilfreds med bare at gå på fold med kammersjukkerne. Pt. går han sammen med både vallakker og hopper. Han er nem at introducere i en ny flok. Han er aldrig aggressiv, men han siger fra, hvis en eller flere er urimelige.

På stald er han super nem. Står altid pænt. Alene eller sammen med andre. Han kan også sagtens efterlades af en anden hest uden det skaber problemer.
For at imødekomme evt. bekymringer hvad angår den tidligere rygskade kan han sælges med 3 måneders prøvetid.

Han sælges inkl. westernsadel, to pads og bosal.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 147041
F: Eyema doc two
M: Netta dee bar
MF: Doc´s dee bar
Terræn: Terrænvant
Western: Tilredet
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 04 september 2012 kl. 11:49, og har været vist 4578 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider