Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sleipner

Billede
Billede
Billede
Billede
 Islandshest  
 Vallak
 12 år 
 140 cm
 Mørkebrun
Sleipner har været min drømmehest da han er fuldstændig kold over for alt, både på stald, bane og tur. Ligegyldig hvilke 'farer' man møder, opfører han sig eksemplarisk ved bare at stille sig og kigge rundt, også selvom de andre heste skaber sig tosset. Han er ligeglad med alle de former for trafik vi har mødt, som for eksempel motorcykler, biler, lastbiler og landbrugsmaskiner. Han elsker at stå og blive nusset, og kommer når man kalder på ham på folden - gerne i galop.
Jeg har i ca. et halvt år modtaget privatundervisning på ham, men vi har ikke gjort meget i baneridning. Som følge af min forsigtighed er han hovedsagligt blevet brugt i skridt og trav, men han er 5-gænger. Der skal blot ledes efter gangarterne, fordi jeg aldrig har brugt dem. Det vil være ideelt med noget gangartstræning. Vi har redet en smule bidløs, og også dette fungerer han rigtig godt på.
Vi har af flere årsager stået stille i lidt under et år, men dette mærkes overhovedet ikke på ham. Han har været på flere gode turen igen, også med en pige der aldrig før har redet, og denne pause har ikke ændret ham den mindste smule. Han er stadig lige velafbalanceret og trafiksikker, som på alle andre ture. Han er en hest man kun kan være tryg ved, lige gyldig omstændighederne.
I sommerhalvåret har han en lille smule sommereksem, men det er absolut meget lidt. Vi bor i et område hvor mittetrykket er forholdsvis højt, men han klør sig overhovedet ikke når bare han får et dækken på om aftnen, og taget det af om morgenen. Han går ude om natten sammen med de 3 andre heste i flokken, og man kan overhovedet ikke se at han er eksemhest. Han er også helt ligeglad med at få dækkenet på. Det kan man nemt give ham på mens han står på folden, da han bare bliver stående og finder sig pænt i at blive 'pakket ind'.
Han er let at transportere rundt, da han gerne går op i traileren. Han kan nemt læsses af en person, selvom vi ikke har kørt meget.
Da vi købte ham fik vi at vide at han også havde været brugt som kørehest til forskellige arrangemeneter. Når andre heste skulle tilkøres i tospand fungerede han ofte som 'støttehest', på grund af hans skønne og rolige sind. Vi har aldrig kørt med ham, men har fået et par billeder af det med da vi købte ham.

Han betyder rigtig meget for os, og han sælges udelukkende på grund af mine studier, der optager for meget af min tid.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 147010
Dressur: Tilredet
Kørsel: Tilkørt-klasser
Islænder: 5-gænger
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 29 juli 2012 kl. 21:29, og har været vist 2934 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider