Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Olympias Golden Treasure

 Miniature  
 Hoppe
 9 år 
 90 cm
 Palomino
Jeg søger en sød pige/dreng som har lyst til at hjælpe med mine miniaturer til hverdag og til shows. Det bliver først aktuelt omkring 1. sep. hvor jeg starter på Uni igen, men vi kan godt mødes inden og du kan lære hestene at kende ..
Hestene står pt. hjemme men flytter til Stald Helbo på Marienlystvej i Århus N, hvor de vil være opstaldet hele vinteren.
Du får mulighed for at arbejde med skønne , smukke og velopdragne miniatureheste, som er trænet til kørsel , aguility og show.

Du er meget velkommen til at tage med rundt til shows og det er især der, jeg har brug for hjælpen. Du kan også få lov til at deltage med en af hestene , men det kan vi snakke om ;)

Du kan se to af hestene herinde...

Krav til dig : Du skal være min. 15 år, ansvarsbevidst og seriøs omkring hestene. Oplever jeg, du ikke behandler hestene ordenligt, er vores aftale ophævet! Du får lov til at passe dem som dine egne, men jeg har altid sidste ord mht. træning osv. Du skal deltage i såvel det kedelig (udmugning mm.) og det sjove som shows, stævner og hvad der ellers kommer. Selvom de er små er det seriøs træning, men der er selfølgelig også plads til skovture osv. Du er velkommen til at træne dem i HMS hvis det har din interesse.
Du skal selv kunne komme ud til stalden, da jeg ikke har mulighed for at hente og bringe dig.

Det er fint hvis du kan komme omkring 2-4 gange om ugen. Hestene står i en stald med fuldpas, så der skal hverken fodres eller lukkes ind/ud.

Vi tager til shows og stævner flere gange om måneden fra ca. feb. til sep. i både Danmark og i udlandet.

Prisen snakker vi om.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 146932
F: Zephyr Woods Russin Twister
M: Emma af Brøggergaarden
Dressur: Talent
Spring: Talent
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 25 juli 2012 kl. 09:26, og har været vist 427 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider