Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Saybia

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 14 år 
 148 cm
 Lys skimmel
Saybia er en pony med et godt sind. Han er en tillidsfuld vallak som elsker udfordringer og er lærenem.
Han er fra 2003 og er 149 cm med sko. Han er DRF-målt i 2011 og mangler en måling her i 2012 før færdigmålt.

Jeg har selv brugt Saybia som springpony. Vi har ikke startet mere end LB på C-plan, da jeg har gået på efterskole og er faldet for aldersgrænsen.
Saybia er en dygtig pony som har meget uudnyttet kapacitet. Han kan komme langt med rette rytter! Han springer alt, hvis rytteren tør. Til træning går han op til MB. Han har sprunget 120 cm med rytter.
I dressur er han fuldt stabil fortil og kan næsten alle øvelser til og med LA. Han mangler blot øgninger. Han er en utrolig flot og arbejdsvillig pony, som kan komme meget længere inden for disciplinen. Han er kun startet i dressur på D-plan, da det ikke har ligget i min interesse.
Derudover har vi startet et enkelt military stævne, hvor vi sluttede på en tredjeplads og som vinder af terrænet. Han er en oplagt pony til en rytter, der vil ride military!
Han er en pony som er god for en tur i skoven. Han kan let styres og det er rytteren selv der sætter tempoet. Han kan rides alene og sammen med andre.

Saybia skal have opmærksomhed fra sin rytter, da han ellers ikke giver meget igen. Lige så snart han stoler på sin rytter, vil han gå gennem tykt og tyndt for en.
Saybia har ingen nykker og er ikke bokssur. Han er en rolig og nysgerrig pony på staldgangen, læsses let og står fint i traileren. Han er komplet trafiksikker.

Han er passet med alt og er en sund og rask pony, som aldrig har fejlet noget.
Han har grønt hestepas.

Saybia sælges med en specialsyet springsadel fra 2010 til ny pris á 14.700 kr. Sadlen er fuldt monteret med bl.a. en pladegjord. Derudover medfølger alt tænkeligt udstyr i form af trenser inkl. bid, diverse dækkener, underlag, gamacher m.v.
 
 
 
 
 
 
DRF Go Google
ID: 208333200307984
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 22 juli 2012 kl. 23:24, og har været vist 1280 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider