Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Olympias Evidence

 Miniature  
 Hoppe
 8 år 
 85 cm
 Palomino
Evidence er en super sød halv-AMHA hoppe som jeg ligeledes erhvervede fra Olympia Miniatures midt i februar. Hun har det mere rolig og godmodigt temperament end Treasure, hvilket gør hende nemmere at arbejde med til daglig.
Hun følger mig alle steder og træder nærmest i mine hæle på vej ned mod træningsbanen. Hun stiller ingen spørgsmål ved ting, men gør altid hvad jeg beder hende om.

Lige pt. træner vi med indspændiger for at opbygge halsmuskler inden kåringen. Hun accepterer dem rigtig fint, og svarer perfekt på biddet, når jeg har liner på. Hun elsker at gå tur i skoven og kan næsten ikke skridte af lutter glæde :)

Hendes navn har en sjov historie tilknyttet; hun hedder Evidence (bevismateriale) fordi, hun blev født palomino. Dette er genetisk umuligt, da både hendes mor samt den formodede far var røde.
Opdrætter fik derfor taget en DNA-test, som afklarede den egentlige afstamning. Hendes far er således cremellohingsten Incr. Destiny og hendes farve blev på den måde forklaret.

Evidence er super god til agulity, da hun springer alt uden at blinke. Jeg kunne derfor godt overveje at starte hende i DMHF-cuppen, men jeg er ikke afklaret endnu. Deruover skulle hun også gerne tilkøres senere på året når kåringsracet har lagt sig.

I midten er juni var vi til Tirsbæk Green Games ved Tirsbæk Gods i Vejle. Vi lavede aguilityopvisning, hvilket gik super fint ! Søren (Kathrinesminde) udtalte at Evidence springer helt vildt godt :) . Det var en dejlig tur med DMHF !

Så er vognen kommet og Dence har været spændt for to gange .. Hun er helt kold, så jeg har allerede kørt skovtur :) Det er skønt med sådan et temparament! Forhåbentlig er hun klar til dressurkørsel på Landsskuet :)

Så har vi været på Landsskuet hvor hun fik 21 point. Hun var super sød, men måtte desværre ikke deltage i dressurkørslen, da den kun var for goldhopper. Til gengæld blev hun nr. 2 i besindighedskonkurrencen - efter en omprøve om førstepladsen ... Alt i alt en skøn weekend med en dejlig hest ! :)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 146884
F: Southridge Incredible Destiny
AMHA
M: Evita Engmarkshus
DMHF
MF: Gribsvad Fizz
WE
Dressur: Talent
Spring: Indsprunget
Kørsel: Konkurrence-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 21 juli 2012 kl. 22:32, og har været vist 116 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider