Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Leonardo

Billede
Billede
Billede
Billede
(Solgt)
 Ridehest, blanding
 Vallak
 26 år 
 148 cm
 Brun
Mangler du en god lærepony? Eller bare en hyggehest? En ven for livet? Så er Leonardo måske noget for dig.

Pga. min videre uddannelse er jeg desværre nødt til at sælge min dejlige pony Leonardo, som jeg har haft i 7 år. Leonardo er øvelsesstærk i dressuren og har gode gangarter, hvor især galoppen skal fremhæves. Leonardo har også evner indenfor spring, som dog ikke er blevet udnyttet pga. min manglende interesse i spring. For nogle år siden, sprang han til træning baner på 110/120 cm, hvor han hoppede et godt stykke over. Leonardo er en god lærepony, men også god til den mere øvede rytter, som ønsker at starte stævner. Leonardo bliver redet for sædet og har brug for en rolig rytter, dvs. en rytter med ikke for voldsomme signaler.

På trods af Leonardos alder er der mange gode år tilbage i ham og vil sagtens kunne føre en ponyrytter hele vejen til vedkommende skal have hest. Leonardo blev først tilredet som 6-årig og har ikke haft en sygedag eller været halt i de 7 år vi har haft ham og så vidt vi ved, heller ikke ved tidligere ejer, som har haft ham siden han var 6 år til vi købte ham som 14-årig.

Det er super vigtigt for Leonardo, at kemien mellem hest og rytter passer godt sammen, da Leonardo vil gøre alt for en rytter, som han kan lide. Leonardo går lige op i traileren og står pænt under kørsel. Til stævner opfører han sig pænt og står normalt i traileren mellem klasserne. Dog har han ikke gået stævner de sidste år, pga. jeg ikke er ponyrytter længere. Han er nem at ride tur på, både sammen med andre og alene.
 
 
 
 
 
 
DRF Go Google
ID: 9130433
208333199130433
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 17 december 2014 kl. 13:33, og har været vist 1256 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider