Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ragazza

Billede
Billede
Billede
Billede
 Haflinger  
 Hoppe
 12 år 
 149 cm
 Brun
3 PARTER TILBYDES

Vi har 3 dejlige heste, som vi gerne vil give flere muligheder for at udvikle sig, end vi kan nå at give dem. Derfor tilbyder vi hermed part i hestene.

Part: Der er mulighed for at have part i én eller i flere af hestene med lejlighed til at ride flere gange ugentlig. Du skal være en rutineret rytter med erfaring i at håndtere en livlig hest. Vi vil sætte stor pris på, at 3 ryttere sammen søger part, men det er ingen betingelse.

Vi har egen ridebane og naturspringbane samt adgang til ridehal og udendørs springbane. Der er også rig lejlighed for lange rideture i skoven mv. Vi er optaget af, at vores heste har det godt. Derfor bruger vi meget tid sammen med vores heste og sørger for, at alt udstyr er velpasset og i orden.

Lidt om hestene: Hestene bor sammen med os uden for Ganløse, 3660 Stenløse i en nybygget stald med rummelige og lyse bokse og på deres store fold.

Alle tre heste er kårede haflinger-hopper på 7 år, stang på 147 - 149 cm.

Devojka er en bestemt hest med det helt rigtige og typiske haflingerudtryk. Hun har potentiale for dressur, men savner hjælp til at lære at koncentrere sig. Du skal have en bestemt hånd, når du rider hende. Hun vil forfærdelig gerne på skovtur. I stalden kan hun ikke få strigling og hyggesnak nok.

Thuritza er en hurtig og elegant hest med et rigtigt godt potentiale for dressur. Men hun har brug for støtte og hjælp og tålmodighed under rytter. Hun er dejlig i skoven og elsker en god galoptur. Og så er hun en sand cirkushest med et stort talent for at lære nye tricks fra jord.

Ragazza er en nysgerrig hest. Hun er let at håndtere under rytter og lærenem. Du kan hjælpe hende til at blive endnu bedre til skoleridning. Hun kan godt være lidt staldsur, men lidt undervisning, fx klikkertræning på staldgangen, så er hun glad. Hun er en vidunderlig skovturshest. Og så elsker hun at springe.

Pris: Kr. 100,- pr. måned samt pasning af hestene nogle få weekends i løbet af året efter konkret aftale.

Vil du benytte ridehal, er der mulighed for det, efter nærmere aftale og særlig pris.

Kontakt: nestrup@mail.dk (mail) og/eller 5131 8561 (telefon)


 
 
 
 
 
 
ID: HST 146778
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 18 juli 2012 kl. 11:58, og har været vist 1483 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider