Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Winnietou

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fuldblod, engelsk  
 Vallak
 9 år 
 168 cm
 Brun
Winnietou
 
 
 
 

[Part] Skovturspart i Dyrehaven/ Jægersborg Hegn

Jeg søger en voksen / erfaren rytter, som har lyst til at ride i skoven en til to gange om ugen på min flinke hest Winnietou. Han er opstaldet lige ved Dyrehaven / Jægersborg Hegn som giver et væld af muligheder for turridning.

Winnietou er en 5 års fuldblodsvallak ( tidl. Galophest ) som bliver 6 i april og er 168 cm med sko.

Han bruges til dressur, spring og terrænridning i en stor mix for stadig at bygge ham op. Han går la1-2 dressur til stævner, han kan dog øvelser til meget mere, men mangler samlingsgrad endnu. Han springer godt både på bane og i terrænet. Han er meget følsom for hjælperne, og han kan derfor rides for meget lette signaler. Hvilket også er derfor at jeg søger en erfaren rytter.

Det jeg søger er en part, som kan styre Winnietou og som vil tage han en til to gange om ugen. Det er primært en, der har lysten til at tage nogle gode skovture på ham jeg søger. Han er let at styre i skoven, men han er stadig ung og kan godt lave lidt ballade, hvis han bliver ivrig. Han kan både gå sammen med andre og alene. Jeg har ikke oplevet, at der var noget han ikke ville forbi, han går gerne forrest hvis de andre heste ikke tør. Han er helt tryg ved biler og stalden hvor han står ligger ti min skridt fra Dyrehaven samt Jægersborg Hegn.

Winnietou kommer på fold hver dag og står ellers i en hyggelig stald med mulighed for at ride med andre, hvis man gerne vil det. Da han er en ung og spinkel hest kan han ikke bære en meget tung rytter derfor max. 65 kg. Der er både en springsadel og en dressursadel man kan ride med, det bestemmer man helt selv. Sadlerne er selvfølgelig tilpasset Winnietou.

Stalden ligger tæt på offentlige transportmuligheder med både bus og tog.

De dage man kommer for at ride sættes foder frem og muges. Det tager ca. 5 min. Parten koster 500 for en gang om ugen eller 800 for to gange om ugen.

Ved interesse send mig gerne en mail eller sms med lidt info om dig:)
 
 
ID: HST 146580
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 13 februar 2014 kl. 21:31, og har været vist 2928 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider