Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Martell

Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 17 år 
 146 cm
 Broget
Sød og frisk pony
 
 
 
 

[Part] Sød og frisk Pony

Martell 16 års broget vallak, på 146 cm. super dygtig spring pony! Han har b.la. fuldført en babyjagt i ølstykke med stor succes. Han går LC dressur, men kan med den rette rytter sagtens nå endnu længere end det.

Martell kan også lidt horsemanship og en masse søde tricks, så hvis du har en gulerød, er han din bedste ven og vil følge dig overalt.

Martell kan både rides alene på tur og med andre heste uden problemer, dog kan han være en frisk og glad hest og give et bukspring eller to, men aldrig for at være ond, derfor er det vigtigt du har en fast men kærlig hånd, ikke noget med at hive og flå i munden på ham, men være bestemt, ellers tager han fusen på dig med tiden.

Vi ser helst at du er en rutineret rytter med forældre opbakning hvis du er under 18, og vi ser gerne du modtager spring/dressur undervisning- en gang om ugen - da vi bl.a.synes hans spring talent skal udnyttes.

De dage du har ham, skal du passe ham som han var din egen, dvs. muge hans boks ud, han står på (spåner) blande foder, give hø. Men det bliver du naturligvis lært godt op i.

Martell står i en lille hyggelig stald med 3 heste, hvor vi alle er rigtig gode til at hjælpe hinanden, og har det super hyggeligt. Så hvis du vil være en del af det, vil du få en fantastisk dejlig pony, med en god tur hvergang og frihed under ansvar.

Parten vil være 2-3 dage, alt hvad vi aftaler.


Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig på


Glæder mig til at høre fra dig
Jeanett
 
 
ID: HST 146539
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Hestene på Fægårdsvej
Senest rettet 12 november 2016 kl. 21:52, og har været vist 1941 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider