Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

My Choice

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 17 år 
 170 cm
 Brun
My Choice er en fantastisk DV hoppe på 170 i stang, hun er kåret i DV og har blåt pas. Hun er en stor dame, men hun er nem at tumle da hun aldrig ville gøre en flue fortræd.
My kræver en blid rytter, som kan håndtere ikke at komme op og skændes med hende, for hun er en hoppe med stort H. men holder man sig gode venner med hende, har man en ven for livet, da hun knytter sig utroligt meget til en.

My er en højtstillet springbetonet hest, som elsker springbanen, hun springer alt du rider hende på. Hun er arbejdsvillig i dressuren og er meget let fortil.
My er helt trafiksikker, og elsker en tur ud i det blå, både alene og med selvskab. Hun er den type hest som godt kan kigge lidt når hun er ude, men hun kunne aldrig finde på at løbe med sin rytter.
My har med tidligere ejer startet et par jagter, som alle blev gennemført og med mig har hun været på lille tærrenbane en enkelt gang, hvilket hun klarede fantastisk!

Udover at være en klasse ridehest, har My for nogle år siden fået et føl. My viste sig fra sin bedste side, og var en rigtig god mor. Føllet ligner My på en prik.

My har en dårlig vane som betyder at hun ikke er god til at være alene på stald, altså uden andre heste, det er specielt slemt når hun kommer et nyt sted hen, men det kan trænes, mens jeg har haft hende er det blevet bedre, og nu kan hun sagtens tages ind fra fold alene og sadles op uden at blive stresset.
Og det skal også siges at hun aldrig er ukontrollerbar, og hvis hun stresser op kan hun altid bringes til ro med en rolig hånd.

My har for en del år siden haft en seneskade, men denne er helt væk og hun har ikke været halt af den siden, hverken ved mig eller ved hendes forige ejer. Hun kan fuldtud benyttes som ridehest i både spring, dressur og i terræn!

My skal have en rutineret rytter, som kan forstå at tackle hende uden at blive hidsig.
 
 

[Salg] DV Hoppe, My Choise, Spring, dressur og terræn!

Kun privat handel, forsikring kan ikke overtages, sælges kun til hestekyndigt hjem, og et hjem med meget foldtid!

Udlån kan komme på tale til rette rytter! men kun over en længere periode, på mindst et år!

Hun sælges som udgangspunkt med en del udstyr, dog uden sadel.(men stubben dressursadel kan evt følge med, hvis det ønskes!)

Pris: 15.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 146533
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 24 januar 2013 kl. 11:37, og har været vist 2611 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider