Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Don Divino

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 9 år 
 177 cm
 Brun
Divino er et dressurtalent på 4 år efter BH Don Romantic, som jeg ønsker at udlåne til en kompetent dressurrytter indtil april/maj 2013. Divino har et supergodt temperement og er altid en fornøjelse at ride. Qua sin alder er han naturligvis ikke så langt i sin uddannelse. Han går dejlig villigt, smidigt fremad med sving og en eftergivende nakke. Galloppen er netop påbegyndt. Rytteren skal minimum ride LA og have god forståelse for at ride med en let fjedrende hånd og ride for ben og sæde så hesten forbliver let og smidig, som han er nu.
Han er en ukompliceret hest, som er nem at læsse (det er dog lang tid siden dette sidst er prøvet), nemt tages ind fra fold og kan stå alene i stalden samt kan rides på tur både alene og sammen med andre.
Umiddelbart står låneren for alle udgifter pånær forsikringen. Hesten går uden sko. Desuden er der sygeforsikring på hesten, så en stor del af evt. dyrlægeregninger vil blive dækket af forsikringen - resten kan vi snakke om, hvorledes vi fordeler.
Jeg foretrækker at udlåne ham til en rytter på Sjælland.
Det haster for mig at få ham lånt ud, så jeg håber virkelig snart at høre fra nogen af jer dygtig og seriøse ryttere derude:-)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 146272
F: Blue Hors Don Romantic
M: Florith
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 04 august 2012 kl. 13:28, og har været vist 5243 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider