Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nicko

Billede
Billede
Billede
Video

 Pony, blanding
 Vallak
 20 år 
 139 cm
 Brun
Vores to piger er desværre blevet for store til deres bedste ven og læremester - Nicko. Han har været en del af familien i 5 år og har lært pigerne på nu 17 og 13 år alt indenfor ridebanespringning.

Nicko er B-pony i springning og har gjort pigerne til B-ryttere og klar til landsstævner. Nicko giver succesoplevelser og har givet begge piger en kæmpe rosettevæg og en fyldt pokalhylde. En bedre lærepony kan man ikke ønske sig!

Nicko er en super dejlig og glad kat. II springpony på 15 år med et frækt glimt i øjet. Han har med pigerne rigtig mange placeringer i LA og MB og en enkelt i MA på distriktsplan. Han har placering i MB på landsplan. Nicko var med til at vinde fynsmesterskab for hold i ponyspringning i 2010. I højdespringning har han sprunget 145 cm.

Han er meget forsigtig og springer alt - også vandgrav. Han er meget styrbar og løber ikke - heller ikke med den lille rytter. Han er utrolig nem at skifte galoppen på og helt fantastisk til små vendinger i en omspringning.

Han kan mange øvelser i dressur, men det er ikke hans stærkeste side.

Han er sød og rar i stalden og har ingen staldunoder. Han er vant til at køre i trailer og står fuldstændig roligt i traileren til stævner. En gang imellem bliver han læsset med en madspand.

Nicko kan sagtens rides uden selskab af andre heste. Han elsker en tur i skoven og er 100% trafiksikker og vant til at ride ved vej. Han går på fold hver dag. Han går uden sko og er passet med alt.

Se videoer og flere billeder under vores profil på youtube.com. Søg på FrandsenTeam eller Katja Frandsen.

Se resultater under DRF, Nicko registreringsnr. 9708880.

Nicko udlånes ikke.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 146169
Dressur: LB-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 25 juni 2012 kl. 08:57, og har været vist 3408 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider