Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Oliver

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 27 år 
 171 cm
 Brun
Oliver er alletiders hest. Han knytter sig meget til sin rytter. Hvis man ikke kender ham, eller "bare" vil sige hej til ham så kan han vire meget sur i boksen. Men det er han dog ikke hvis man åbner boksen og snakker med ham er han et rigtigt nussehoved.
På staldgangen er han en virkelig hygge hest. Han vil helst klø sit hoved op ad en men respektere dog et nej. Elsker godbider men han syntes dog det kan være kedeligt hvis han skal stå alene bundet når man skal hente noget og begynder derfor at skrabe i jorden.
Oliver kan være lidt svær at ride på. Hans skridt er ofte ret doven. Der skal drives meget næsten hele tiden. Men i traven så skal man have sine halve parader i orden, hvis man har det så kan man få en super lækker stor trav frem i ham. Galoppen kan virke meget ivrig hvis man ikke kender ham. Han skyder skuldrene meget og vil meget gerne frem. Men hvis man kender ham og kender hans knapper, så er han vidunderlig med mulighed for frisk galop og langsom galop efter eget ønske. Han har en gammel ben skade i sit ene bagben som har forhindret ham i at ride lige så meget som normalt. Hvis ikke det var for denne skade ville han kunne lave galoppiruetter.
Han har da han var yngre startet mange stævner med tidligere eger, men det duer han ikke til mere og er nu bare en almindelig hyggehest til en rytter der er glad for dressuren og nogle gange udfordringer.
Det var lidt om Oliver. I er velkommen til at kontakte mig hvis der er andet i vil vide.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 146082
Dressur: LA-klasser
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Nej
Transport:
Senest rettet 13 juni 2012 kl. 13:20, og har været vist 153 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider