Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Søndermarkens Bella

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 18 år 
 140 cm
 Mørkebrun
Hjem før pris :-)

Bella er en ualmindelig dejlig pony. En fantastisk lærepony. Hun har gået dressurøvelser til PRT (med tidligere ejer) og har gået op til LA2 med nuværende ejer.

Bella er en dejlig pony med et roligt sind der gør alt for sin rytter. Hun knytter sig meget til sin rytter/ejer. Bella går stabilt i alle gangarter og skal rides med blød hånd.

Hun sælges med flg. udstyr:
Hovedtøj, tilpasset Windsor Elite saddel, regn-, overgangs- og vinterdækken med hals. Div. saddelunderlag samt gamascher, klokker og grimer. En helt startpakke.

Bella blev tilkørt (for 1½ år siden) da min datter blev 16 år og ikke mere kunne starte klassiske dressur stævner på hende. Dette med succes - de vandt den samlede DressurCup i 2013 let klassen :-) (kørsel med hestevogn).

Hun er en utrolig nem og omgængelig pony at ride både i dressur og spring. Hun står stille på staldgangen og ved smed (løfter næsten selv ben) og kan nemt vaskes over hele kroppen. Går lige i trailer. Hun er passet med alt. Bella går på fold med både vallakker og hopper. Bella egner sig ikke til løsdrift.

Bella sælges udelukkende pga. opstart på ungdomsuddannelse hvor min datter skal flytte væk for at studerer. Bella er ikke i toptræning men rides af part i løbet af ugen pga. ophold på efterskole.
 
 
 
 
 
 
DRF Go Google
ID: 9907969
208333199907969
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Kørsel: Konkurrence-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 24 juni 2014 kl. 15:50, og har været vist 3543 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider