Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Chanti

(R.I.P.)
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 2005
 161 cm
 Brun
Chanti er en hoppe med et fantastisk dejligt temperament. Lige fra føl har hun indrettet sig, når vi gik tur og ting blev lidt for spændende. Så skulle jeg blot sige ding ding i snoren og så var hun tilbage på tråden igen. Hun er nysgerrig og opmærksom og vil gerne stoppe op og kigge på tingene, blot for at konstaterer hvad det er. hun har aldrig været bange for ting, blot hun fik lov at undersøge dem, ligesom alt har kunnet kører tæt forbi unden det nogensinde har rørt hende. Hun er en hest som ser ud til at hvile utrolig meget i sig selv. Har aldrig set en hest som ligger så meget. hver nat kan jeg se aftrykket fra nattens hvile om det er inde i løsdriften om vinteren eller ude på marken om sommeren. Selv igår og i nat hvor hun er kommet ind i en helt nybygget løsdrift stald finder hun hjørnet m,ed halmen, hvor hun allerede ligger da jeg er ude og lurer inden sengetid:-) Når hun vågner skal hun altid strække sig. Hun er meget nysgerrig og snaksaglig og skal der laves fold eller andet kan man være sikker på hun deltager og hele tiden er lige i nakken af en. Kan stå på staldgangen i timevis og blive gjort i stand, jo mere jo bedre. Desværre har hun gået og kedet sig de sidste par år på folden, da min datter som red hende er flyttet til århus, og hun er en hest som meget gerne vil lave noget og tages sig af. Desværre har jeg ikke den tid og energi det kræver, at tage mig optimalt af hende, og jeg håber at finde en rytter/ part til hende, snarest. Tror hun er så tillidsfuld fordi hun har oplevet så meget i en tidlig alder og selvfølgelig har haft psyke til at tage imod de mange indtryk det har været at flytte fra ålborg til Esbjerg med sin mor, for kun at være der i 1,5 mdr, hvorefter jeg købte hende som 1,5 årig og bragte hende til Vejen hvor hun stod 2 steder på et år, indtil hun kom på efterskolen til min datter, som senere da hun var 3, tog hende med til landbrugsskolen i grindsted hvor hun brugte det år hun var der, på at ride på hende, inden hun så kom hjem til mig, hvor hun har været siden. Idag er hun netop blevet 9 år, men er stadig den mest kærlige hest.
Dette var lidt om hesten der gerne vil rides :-).
Derudover har jeg en 2 årig welsh hoppe, som gerne skal påbegyndes at arbejde lidt med her i sommer, samt en shetterhoppe jeg er ved at køre til, og hendes føl fra sidste år.
Har du energi og lyst til det, må du gerne blive en del af det hele, uden ekstra beregning, blot du har lysten og er stabil. Mht. Dvèn tænker jeg at din parts betaling evt. kunne være en del af smeden. f.eks sko, da hun jo skal rides mere, når du kommer :-) 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200509425
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Senest rettet 22 februar 2016 kl. 14:07, og har været vist 2032 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider