Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Maja Busbjerg

Billede
Billede
Billede
Billede
 Islandshest  
 Hoppe
 19 år 
 142 cm
 Rød
Smuk og elegant Islænder hoppe, med masser af udstråling. Maja er rød med en bred blis, og kæmpe lys man og hale, ca. 142 cm i stg. Smuk og med masser af udstråling. Hun er efter Blöndal fra Isafold, en hingst der har lavet rigtig mange fine heste i Danmark. Hun er 4 gænger, med nogle fine gangarter. I skridt træder hun godt over, traven er stor og rummelig, galoppen er taktfast og god, tølten kræver lidt arbejde, men når hun er i form og musklerne er der, tølter hun fantastisk med højt løft.

Maja er redet en del på bane, langs veje og i terrænet. Da jeg fik hende for 4 år siden var hun i ridning hos Julie Christiansen for at få styr på gangarterne, siden har vi redet et par kurser og fået undervisning ugentligt i sommerperioden. Hun har en middel vilje og er meget ivrig når vi rider sammen med andre, men er vi alene på tur foregår det stille og roligt.
Maja er vant til både hunde og børn, men er ikke en børnehest og kræver en rutineret rytter. Hun kan læsses og er ok med traileren. Har tit haft hende med på tur til skov og strand.

Maja er forsikret ved Alm. Brand for 45.000 kr. med dyrlægeforsikring. Hun er naturligvis passet med smed og vaccinationer.

 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: DK2002203568
F:
DK1990107307
(IS DK)
M: Sif Nylund
DK1996206219
(IS DK)
MF:
IS1970135800
(IS ISL)
Islænder: 4-gænger
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 11 juni 2012 kl. 23:11, og har været vist 4617 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider