Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Neapolitano Noortje I

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 5 år 
 147 cm
 Mørk skimmel
Grundet familieforøgelse, har jeg ikke længere den ønskede tid til mine heste. Derfor er det med stor sorg i hjertet at jeg må sætte min dejlige Vupti dreng til salg, og jeg håber derfor at kunne finde et rigtigt godt hjem til ham.


Vupti, som vi kalder ham en utrolig stor kælepot, der altid er kontakt søgende. Vupti er pt. mørk skimmel, men vil med alderen blive mere og mere hvid.
Vupti er en stor kat. 1 pony og er derfor et oplagt køb, til den der gerne vil have en kommende dressurpony som kan gå hele vejen! Og så har han lige alder til at begynde at blive trænet.

Vupti, er resultatet af hjemmeavl på min skønne New Forest pony Oldekert Noortje med min Lipizzaner Neopolitano Saffa-II. Begge af hans forældre kan dermed ses. Vupti har avet det bedste fra begge racer!! En cool pony mentalitet med fantastiske gangarter!

Mor Oldekert Noortje, har været en fantastisk dressurhest og gået øvelser helt op til M/S niveau. Da hun kom på pension var vi i gang med at træne det indledende arbejde til piaf og passage, hvilket hun klarede uden problemer. (Billeder kan ses her): http://www.heste-nettet.dk/lodge/35/hest/65183/


Vupti's far, er en lipizzaner fra en linje med helt fantastiske gangarter - hvilket Vupti uden tvivl har arvet, han kan virkelig bevæge sig.
Far Neopolitano Saffa-II, der har nogle helt fantastiske gangarter kan ses her: http://www.heste-nettet.dk/lodge/35/hest/265063/

Især hans Farmorfar Maestoso Toscana-94 skal fremhæves, han blev klasse vinder i int. Lipizzaner Show 1997 og 1999 samt Vice Europachampionats vinder i 1997 og 1999 og ikke mindst! Europachampionats vinder for Lipizzanere i 2005! Med bl.a. 10 for hans trav (Billeder og video kan ses her):
http://www.kirsch-lipizzaner.de/hengste.htm https://www.youtube.com/watch?v=dt7dNyYPc68)

Farmor Saffa-71 er af ædel type og blev i 2000 Kåret i 1. klasse med karaktererne 8 - 7,5 - 7,5 - 8 (krop), 7,5 - 7,5 (lemmer), 7 - 8 - 7,5 (bevægelse) og 8 (helhed).
(Billeder kan ses her):
http://www.ordrupdal.dk/hoppe/hoppe_enkelt.asp?valg=menu5&sprog=da&id=20)

Farfar Neapolitano X-3 Bornea, var utrolig smuk hingst med store rammer og elastiske bevægelse. Kåret både i LZD og Dansk Lipizzanerforening.
(Billeder kan ses her): http://www.ordrupdal.dk/hingst/hingste_enkelt.asp?valg=menu4&sprog=en&id=13)

Han er et rigtigt nussehoved, og kommer altid over for at få et kys på mulen når han ser en. Samt skal han lige tjekke ens lommer for evt. godbidder

Han altid gået på løsdrift, han går uden sko og er passet med dyrlæge.

 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 145769
F: Neapolitano Saffa II-257   Link
Lipizzaner
M: Oldekerk Noortje   Link
New Forest Pony
MF: Sky High
New Forest Pony
Dressur: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Ikke prøvet
Senest rettet 09 maj 2017 kl. 10:23, og har været vist 9058 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider