;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Marquis

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 13 år 
 160 cm
 Mørkebrun
Marquis og jeg startede vores tid sammen den 17/09-2008
vi har skabt et bånd til hinanden som aldrig vil kunne brydes,
Jeg fandt ham på Vorbasse heste marked den 17/07-2008
og jeg viste bare det skulle være min hest, 2 måneder efter på Egeskov marked købte jeg ham og fik ham hjem. Jeg er ligeglad med at han er krydsning og ikk har papir som så mange heste har. for jeg elsker ham stadig lige højt. Han kan altid få mig til at smile, og vi kan alt sammen. har aldrig mødt en hest med så et godt sind som han har. Det lige før jeg kan sparke ham i røven og han vender sig og siger undskyld (:

Marquis og jeg er så småt begyndt tilridningen,
Vi leger lidt rundt, og jeg ligger og sidder lidt på ham. hvilket han synes er ret hyggeligt (:
Han har aldrig gjort noget eller prøvet på det.
Han går igemmen ild og vand hvis det skulle komme så langt,
Han vokser stadig så det jo dejligt, tror han når over de 160 cm stg. Det ville være et mirakel (: Men indtil videre passer vi stadig meget godt sammen, Vi har flyttet en del, og kommer stadig til det pga uddannelse :/ Men Han tager alt i stiv arm, han viser rigtig meget tillid til mig. hvilket jeg sætter stor pris på og giver ham alt tilbage jeg kan..
Marquis er min lille baby, og det vil han altid være..


Marts 2012

Marquis er blevet så dygtig efter vi rigtig er kommet igang med ridningen, han lære utroligt hurtigt vi har sprunget 70 cm ca, og vi kan gå en LC2 i holdning (:

Tingene går den rigtige vej og er spændt på at se hvordan de kommende stævner kommer til at gå (:
I love you :*

27/5-12
Idag har vi sprunget lidt, Vi har sprunget 80 cm på Okser, for første gang, og vi sprang en lille bane på ca 50 cm (:

28/08-12
Grisen og jeg har haft en pause på 2 måneder pga en pludselig kikkertoperation i mit ene knæ.
Der var heldigvis ikke noget galt så vi håber der er styr på det nu.
Har haft en sød pige (Julie) til at ride ham imens jeg var sygemeldt. Jeg har desværre ikke kunne holde mig fra ham og har indtil videre været oppe på ham 6 gange. Den weekend med stævne den 11/12-08-12 skulle julie ride ham i en LE* (75cm) Hans første rigtige stævne. De blev desværre disset på 1 spring hvor jeg ikke ville lade ham slippe med det så jeg spurgte dommeren om jeg måtte sætte mig på og ride banen igennem. Det måtte jeg gerne trods jeg ikke havde stævne tøj med. Jeg fik 2 stop på spring nr 6 som var en mur , det skal lige siges han aldrig har set en mur før. også kom vi over i 3 forsøg og fik desværre et stop på næste spring som var en okser. men vi red banen færdig. vi fik mange bomme men han skulle bare igennem men han havde vist også en dårlig dag. Vi aftale at om søndagen skulle jeg starte med at ride ham i en LF klasse også skulle Julie os ride ham i samme klasse. og jeg fik kun 2 stop og julie fik 1 bom. Så kunne ikke være mere stolt a ham. Julie har sprunget 1m på ham på okser. og det er det højste han har sprunget med rytter. Efter den 1 sep overtager jeg ham selv igen og det ser jeg meget frem til. Vi har en del at indhente.. (:

2/12-12

Marquis gør store fremskridt for hver dag der går.. Vi er begyndt springundervisning hos Peter Enemark og han bliver bedre og bedre for hver gang. Han har lært rigtig meget på bare 2 måneder med spring hver anden tirsdag. Til det nye år begynder vi at ride hver tirsdag. Vi er meldt til Bredde stævne er spændt på og se hvordan det kommer til at gå da han ikke har startet uden for rideskolen (VRCL) før. (: Også skal vi også til at starte distrik stævner i det nye år da jeg endelig har fået rytterlicens og han bliver konkurrance registeret (:

20/01-13

Så er Marquis blevet vinterkåd, frosten har sat sig i hans hoved nu. Idag tog det mig 10 min at komme op på ham, han hoppede rundt i ridehuset. da jeg endelig kom op gik de 20 min med skridt og trav før han slappede af og nogenlunde ville samarbejde.
Hele Januar måned har han virkelig været flyvende til springning hvilket er så lækkert. Vi får rigtig meget ros af vores træner, han har endelig selv fundet tempoet så nu skal jeg ikke drive mere men derimod holde ham tilbage. Vi skal til en masse stævner i det nye år vi er meldt til bredde så vi håber at komme til Vilhelmsborg til landsfinalerne (:

1/5-14
Marquis udvikler sig så meget vi er nået ret langt, i dressur har vi startet nogen LB2 klasser med okay procent. I spring får vi nu undervisning af Søren Knudsen fra Jylland. Til træning rider vi baner på 80-110 og til stævner starter vi 80-90 og har startet en enkelt LCD på 1m. Han gør store fremskridt :)
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200809855
F:   -  
Knapstrupper
M:   -  
Quarter
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 01 maj 2014 kl. 10:30, og har været vist 799 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider