Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Claudemirs Lacosta

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 13 år 
 160 cm
 Brun
Lacosta skulle gerne blive min stjernehest. Hun er min første hest, også endda unghest, så jeg håber det bare kører. Da jeg så selv står for at ride hende ”op”. Hun er pt i tilridning, da jeg ikke følte jeg selv magtede opgave, og for at det blev gjort rigtigt, for Costa er meget følsom. Hun er i tilridning ved Louise Dall, hvor jeg følger meget med. Og glæder mig til at hun kommer hjem og hun bliver ældre, så vi kan komme sådan rigtig i gang med ridningen :D Costa er en meget følsom hest, hun skal se folk an, fremmede må helst ikke røre hende i hovedet, og slet ikke ved hendes ører. Men når hun først stoler på en, er hun også meget trofast, og prøver alt hvad hun kan for at gøre en tilfreds. Hun er enorm lærernem, hun skal ikke ha vist tingene ret mange gange før hun gøre det perfekt! (: Da jeg købt hende var hun ikke rigtig vant til så meget, og var meget forvirret. Men efter et par uger var det en helt anden hest jeg stod med. Hun havde lært at få løftet hove, stå stille, få trensen på og blive rørt ved ørerne (: Hun har de fedest gangarter (; Nu har jeg ikke set dem under rytter, men super fede løft i traven, og er sikker på at det nok skal blive fedt! Hendes galop er lidt tam, men når hovedet kommer ned, så bliver den bedre, så lækkert nok! (; I skridten træder hun 1 hov over sig selv, hvis ikke mere :D Så jeg er bare glad, for hun skulle gerne blive dressurhest (: Så om et par år skulle vi gerne ud og starter en masse stævner (: Hun er meget cool, når hun bliver bange for noget, flipper hun ikke, hun stopper op og kigger og pruster lidt af det, og følger som regel med, uden at glor (: Så er sikker på at jeg har gjort en god handel :b
Vil blive opdateret ydligere, når hun kommer hjem på et tidspunkt (:
Købt d. 15/10 2011

Så er Costa kommet hjem fra tilridning ved Louise Dall, og det er jo bare en stjernehest jeg har fået hjem! Helt anerledes end da jeg sendte hende afsted. Der bliver gjort en kæmpe arbejde, og sætter meget pris på det. Og er super glad for at jeg valgt at sende af sted. Så nu skal hun lige falde til, og så begynder ridningen her hjemme :)
Først dag jeg red hende, var der ikke spor! Hun var 100 % styrbar og stopbar! :D Hun var hverken bange da der kom biler, og hestene løb på folden :) Total stjernehest! :)
Dog fundet ud af at hun er pisse bange for høns xD Ikke noget i mod biler der fræsser forbi eller lastbiler eller andre skøre ting der kan larme, men høns! De er åbenbart meget små farlig dyr ;) Synes det er ret komisk. Hun troede hun skulle dø første dag hun opdaget dem ;)
Vi har været ude at gå ved vejen hvor der kom biler/lastbiler, og hun er fuldstændig ligeglad :) Så tror hun er nem at gøre trafiksikker, men værre bliver nok at gøre opgivelsesikker :)
Har nu fundet ud af at sten også er meget farlige! ;) Gul ting der blæser frem og tilbage, andre sjove ting der hænger i træerne, de er ikke farlig. Men sten og høns -.- Tror derpå hun er nem at gøre trafiksikker :) Vi er begyndt at gå en masse ture, eks. når vi skridter af, tager vi en gåtur, istedet for at skridte af på banen :)
Så har Costa og jeg været på vores første tur, og der var ingen ting over hovedet! :) Vi var over stor vej, og igennem skov og det hele :) Hun er bare så skøn altså.
Vi er så småt begyndt at få noget undervisning, så højre side kommer til mere på plads :) Er desværre begyndt at skyde skuldren. Men vi arbejder stærkt på det, og hun er samarbejdsvillig, så er sikker på at det nok skal gå hurtigt:)
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200811564
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 30 maj 2012 kl. 22:32, og har været vist 228 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider