Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Monique

Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 14 år 
 170 cm
 Brun
Part søges til min hoppe, hun er en sensitiv dame, så det jeg søger er en der ikke er bange af sig, fordi hun overreagere ofte på ting, (ikke smiden af) men man skal ikke lade sig påvirke, og en der har tålmodigheden til at lade hende gøre det uden at blive sur. det er ok at vise vejen, men ikke tvinge. Hun er desværre på ingen plan alderssvarende uddannet. og har lige stået skadet, så der vil være genoptræning her i starten. vi står i en lille hyggelig stald i Grindsted, med en lille Hal og gode udendørs faciliteter.
Det jeg søger er en som kan guide uden at tvinge, en som ikke lader sit temperament løbe af med sig, hvis det ikke lykkes første gang. Hun er nem fra jorden i de fleste situationer.

Det skal være den helt rigtige rytter, så det haster ikke, jeg vil finde den helt rigtige da hun er en der har svært ved skiftede ryttere. En som godt kan vente på at hun er klar, en som ikke tvinger igennem. Jeg red selv med lang og dyb, og skabe en styre så hun har balance til at yde mere.

Det vil være gratis, men jeg forventer at man holder aftaler, og behandler hest så vel som udstyr, faciliteter med respekt, og hvis nødvendig vil ordne boks en gang imellem, men i det store hele er jeg der selv dagligt og ordne boks og foder med mere.
 
 
 
 

[Part] Rytter søges

Hun er passet med smed, dyrlæge, kommer jævnligt ud til både massør og Christina Young som er Equine Touch behandler. Da jeg selv red før skaden, fik vi jævnligt undervisning.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW0605225
F:
DVE 542
(DV DK)
M: Victoria
9500790
(DV DK)
MF:
DH 361
(DV DK)
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Stald Kisny
Senest rettet 28 september 2017 kl. 19:06, og har været vist 1520 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider