Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Chablis

Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 14 år 
 162 cm
 Rød
Super dejlig 5års hoppe med et evigt godt humør kan nu blive din! Chablis er en rigtig dame/junior, super godt sat sammen og rigtig godt udtryk. Hun er højstillet og vender rigtig i fronten, så trods hun kun måler omkring 162cm både føles og syner hun større. Hun er meget let ridelig og lærenem, hun viser fin forståelse for schenkelhjælpen, sidebevægelser , anholdende og fremaddrivende hjælp. Hun har tre gode gangarter og er meget let at være på , galoppen har især en meget fin op ad bakke tendens. Kontragalop er påbegyndt med henblik på at hun snart er klar til de første LA klasser. Hun er trafiksikker og meget rolig og let at omgås, kan håndteres af alle. En hest som elsker at blive nusset og pudslet om.

Da det både tids og økonomisk ikke længere kan hænge sammen for mig at have 4 heste er hun derfor til salg. En rigtig dejlig hest som lægger sit hjerte hos rytteren, derfor fortjener hun mere tid.
Prisen er ikke fast, ved hurtig salg og godt hjem står den til forhandling.

Kan evt. aftales mere uddannelse af hesten, jeg skal bare ikke eje flere heste.
Chablis har været til salg før, men på grund af travlhed med mit studie havde jeg ikke tid til at besvare alle henvendelser, hvilket jo ikke er optimalt. Men ring gerne nu for mere info 20 69 34 55
 
 
 
 
 
 
ID: HST 145493
F: florencio
41 1716999
M: lalice
93.2773
MF: amethist
82.212
Dressur: LA-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 30 juni 2012 kl. 00:14, og har været vist 4232 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider