Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tovdal's Indian Sunrise

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, typeavl
 Hoppe
 18 år 
 147 cm
 Brun
Tovdal's Indian Sunrise er en utrolig smuk og talentfuld pony! Hun er en pony med charme og energi. Hun er utrolig arbejdsvilig og meget lærenem.
Indian Sunrise er en pony som har potentiale til meget mere end det hun kan nu, men da jeg ikke har fat mulighederne for at kunne tage til stævner hver weekend, så er vi ikke nået op på LA på stævneplan. Dog har vi trænet det og hun sprnger det så let som ingenting. Vi har sprunget over en meter hvor hun springer højt og sikkert over. Hun har virkelig talent og kan nå ekstremt langt med den rigtige rytter med masser af forældreopbakning og muligheden for at komme ud at vise hende frem.
I dressur er hun fin. Indian Sunrise var meget lidt tam da jeg fik hende og kun lige redet til, så derfor startede vi meget langsomt op. Hun er blevet redet i et par år på en meget let ridemåde, hvilket har været godt for hendes temperament. Hun er meget let i munden og er begyndt at gå stabilt. Indian Sunrise kunne blive en fantastisk dressur pony hvis men interessere sig for det, jeg har bare altid været mest interesseret i spring.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: SDS 342
208333200302671
F:
WCH 9
(WC DK)
M: Tovdal´s Miss Day-Dream
SDS 296
(SP DK)
MF:
ESPH 95
(SP DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 02 september 2012 kl. 13:29, og har været vist 4883 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider