Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Henlore

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 16 år 
 176 cm
 Mørkebrun
Grundet personlige omstændigheder sættes Henry til salg...

Henry er en utrolig mild og kærlig hest, kan med alle andre heste, og elsker at være sammen med mennesker i al omgang.. Passet med smed, vacciner og har rødt pas

Han er ved tidligere ejer ikke startet, men redet i dressur på LB-LA plan i 3 år indtil jeg købte ham sidste år, han er meget lærenem og vil gerne gøre hvad du beder ham om.. Ved tidligere ejer var han ikke redet på tur eller sprunget, det har han hos mig, det har vist sig at Henry elsker at springe og har et naturligt sug på spring, ligeledes har han sprunget naturspring i skov, som han gjorde med stor lethed og mod...

Henry kan rides ud alene og sammen med andre, siger ikke noget til trafik, dog kan han kigge lidt skeptisk på køer eller store sten, men han gør aldrig noget og er ALTID styrbar!

Henry har ingen stald unoder, lever i løsdrift og stortrives med dette..
Han er indfodet på begge forben, dog ikke voldsomt og er gået rent igennem bøjeprøver i August sidste år hvor dyrlæges udtalelse var at han kan bruges som alm ridehest, der er papir fra denne undersøgelse, ligeledes fik han fjernet nogle yderliggende, ubetydelige mus i bagben, da han var 3, dette er der taget røngten af før og efter, og det er intet at komme efter =)

Han er sød at ride og ukompliceret på alle punkter, både fra jorden og ryggen... Ville egne sig godt som eventuel jagthest, eller military..

Henry sælges til et godt hjem med forståelse for et godt hesteliv ikke er i boks 16 timer om dagen med en lille tot hø og ellers jordfold resten af tiden... Han lever af grovfoder i rå mængder og ganske lidt krybbefoder =)

Der medfølger en trense og en tilpasset Kieffer Lech DL dressursadel og et Fie Skarsø underlag..

Sælges kun til rette køber i følge min overbevisning og jeg ser mig i min fulde ret til at afvise eventuelle interesserede købere =)

Han står på www.thommysmindehestecenter.dk hvor han kan ses og prøves efter aftale

Jeg kan kontaktes på mobil 20290940, eller herinde
 
 
 
 
 
 
ID: HST 145393
F: Hennessey
DV
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 14 maj 2012 kl. 10:00, og har været vist 2794 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider