;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pocahontas

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Pinto  
 Hoppe
 23 år 
 156 cm
 Broget

Dejlig pinto hoppe, med roligt temperemant uanset om det er i stalden på folden eller rideturen, min niece på 7 år renser hove på hende, hun er vant til at blive vasket så det er heller ikke noget problem. Jeg har avlet 6 brogede og 2 ensfarvede føl på hende, og hun er en super mor, det er dejlig nemt at komme til føllene og blive fortrolige med dem, når moren er så rolig. Hun kan sagtens rides på lange ture alene, det er det eneste jeg gør i, hun har ikke været redet på bane i flere år, jeg plejer også at ride hende når hun har haft føl, så har jeg bare haft dem med. Jeg har flere gange sat mig op hvor hun ikke er blevet redet i over 6 måneder, og der er slet ingen ballade med hende, hun har aldrig buket eller stejlet med mig, hun er dog heller ikke så doven at man ikke kan få hende igang, hun går frisk fremad, men kan nemt stoppes igen. Hun er ikke en hest der behøver at blive redet hver dag, jeg rider hende en tur på hende måske 1 gang i måneden.

Hun kan læsses af en person, hun går lige op i traileren. Hun er i by en gang om året når vi er til følskue, og der er hun også en ren fornøjelse at have med.

Et godt emne til en som gerne vil avle, eller til en familie som gerne vil have en hest som alle kan være sammen om, min niece (på 7 år) og jeg rider ture på hende hvor vi sidder 2 uden sadel, det er hun også ligeglad med. Hun er i det hele taget bare skøn at være sammen med og sælges kun fordi jeg skal videre i mit avler projekt og ikke har pladsen. Hun er kåret i f1 i pinto foreningen og avlsgodkendt, men har desværre ingen stamstavle. Jeg har 3 afkom efter hende til at stå, så dem kan i se. (Flere afkom er oprettet på min præsentation).


 
 
 
 
 
 
Google
ID: PIN 420
208333199807893
9807893
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 08 maj 2013 kl. 14:26, og har været vist 15296 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider