Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Fladbjergs O´mally

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 13 år 
 166 cm
 Mørkebrun
O'Mally er en dejlig vallak jeg købte for 4 år siden. Han er altid sød og rar at håndterer. Kommer selv hen til én på folden og vil altid gerne snakke. Han går efter en som en hund ligegyldigt hvor man går hen.

Ved strigling, fletning, opsadling og smed står han helt stille og småsover. Han har aldrig gået med sko da han har ualmindelig stærke og sunde hove.

På de 4 år jeg har haft ham har han ikke været syg eller halt.

Turridning:
O'Mally og jeg rider tit ture til stranden, i skoven eller bare på vejen. Han er så trafiksikker som en hest nu kan være og siger intet til hverken tung trafik, landbrugsmaskiner eller hunde. Vi har sågar mødt en ambulance med udrykning uden han sagde noget til det.
Han er meget udholdende og kan gå flere kilometer i fri trav uden at det kan mærkes på ham, så han kunne evt. være et emne til distancerytteren.

Springning:
O'Mally elsker at springe. Han trækker selv på springene og springer alt med stor lyst. Jeg har startet ham ved udv. D-stævner til og med LB** (110cm) hvor han har været fejlfri. Han er ret hurtig så det er også tit blevet til placeringer. Han springer alt fyld, stor vandgrav, tørgrav og plasticvandgrav uden at kigge eller tøve. Til træning springer vi baner på 120 cm, med enkelte spring helt op til 140 cm. Hvilket han klarer fint.

Military:
O'Mally har startet CNC80 for første gang her for nylig, og der var han meget dygtig. Han blev nr 2 (ud af 46 starter) i springdelen, og i terrænet sprang han som om at han aldrig havde lavet andet. Desværre var han meget anspændt i dressur, som derfor gik dårligt.

Dressur:
O'Mallys svage side er dressuren. Han bliver let anspændt og tripper, og her kommer traveren frem i ham og han har tendens til at gå pasgang i stedet for trav og skridt. Gallopen skal hele tiden holdes ved lige ved jævnlig træning og så er den faktisk rigtig fin.
Hvis den rette rytter vil lægge en del mere arbejde i dressuren end jeg selv har fået gjort, vil han helt sikekrt blive udemærket og også slappe af i stedet for at spænde op.
Det eneste tidspunkt man mærker der er traver i ham er når han spænder op i dressuren.

Grundet hans manglende evner i dressur sælges han til denne billige pris.

Jeg får undervisning på ham 2 gange om ugen i spring og dressur, og starter jævnligt stævner.
Han er altid nem at have med i byen, tager tingene med ophøjet ro, går lige op i traileren/lastbil og står pænt på hele kørerturen. Han er vant til at få spulet ben, mave og bringe om sommeren når han er godt svedt, og der står han bare stille.

Salg foretrækkes, men kan evt. byttes med ung kategori 1 pony (3-8 år) køn og træningsniveau er underordnet. Ponyen skal dog være godt gående, og må ikke være bange/meget nervøs.

Passet med vac, smed og ormekur.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 0407794
208333200407794
F: Ukendt
Engelsk Fuldblod
M: Ukendt
½ DV ½Traver
MF: Ukendt
Traver
Dressur: LC-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 21 august 2012 kl. 16:54, og har været vist 7500 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider