Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Stjerne

Billede
Billede
Billede
Video

 Pony, blanding
 Vallak
 23 år 
 137 cm
 Rød
Jeg er desværre blevet nød til at sælge min fantastiske pony Stjerne da jeg efterhånden er blevet alt for gammel og stor til ham.

Stjerne er en fantastisk dejlig pony med en stor personlighed som man hurtigt falder for. Han er meget nem at have med at gøre både på fold og i stalden.

Stjerne har tidligere sprunget MB til stævner men på grund af at jeg er blevet så stor til ham og har svært ved at få tid til ham springer vi kun for det meste LB og nogle gange LA til springtime. Stjerne har en rigtig god teknik når han springer og han et behagligt og roligt temperament på springbanen uden at det bliver alt for roligt. Med en målrettet, bestemt rytter vil Stjerne nemt kunne komme op og springe klasser på sit gamle niveau igen.

Stjerne har også en del talent for dressur men pga. jeg aldrig har haft den store interesse for dressur har vi kun startet LB1 som det højeste til stævner. Selvom vi ikke har startet særlig meget dressur har Stjerne været på LA niveau i dressur og vil nemt kunne komme op på det samme igen.

Stjerne er 100% trafiksikker og man kan roligt ride med ham på veje hvor der køre store lastbiler.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 145025
Dressur: LC-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 24 april 2012 kl. 21:01, og har været vist 2864 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider