Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Surprise Child

Billede
Billede
Billede
 Knabstrupper  
 Vallak
 14 år 
 167 cm
 Plettet
Surprise Child er en 5 årig vallak og altid sød og rolig. Jeg har haft ham siden han var 3 år og er siden der blevet redet både i dressur og spring. Hver vinter er han blevet kørt til ridehuset og om sommeren har vi redet derhen, som tager en ½ time på landevej. Så han er både 100 % trafik sikker og går altid lige i traileren.
Til stævner har vi bådet startet dressur og spring. Til vores sidste dressur stævne startet vi LC2 og LC3, hvor vi i LC2, blev nr. 3. Til vores sidste spring stævne startet vi 60-70 cm, men vil helt klart starte højere til vores næste stævne. Der blev vi nr. 5 ud af 11. Til træning springer vi omkring 1 meter.

Jeg har lagt meget vægt på at han har fået vokse pause, og ikke træne ham for hårdt, så han ikke bliver kørt surt i det.

Surprise Child er ca. 167 cm i stang, men han er ikke blevet målt i år, så dette er ikke sikkert. (Rytteren på billedet er ca. 165 cm høj)
Han er altid super rolig at have med over alt og kan sagtens stå i spiltov og vente på at det bliver hans tur til at blive redet.

Surprise er deværre blevet kryppebider. Men dette er meget lidt og kun efter at han lige har spist. Men ved at give ham godt med hø eller warp, så gør han det ikke og det har slet ingen betydning for hans ridning.

Da jeg har haft meget svær med at finde sadler til ham, da han har en meget flad ryg, så vil jeg anbefale at hans sadler medkøbes for mere pris. Sadlerne har jeg købt af en sadelmager i december 2011, hvor der er en brugt Isabell dressur sadel og en helt ny spring sadel, som så er lidt brugt nu. Gjord/pladegjord, samt sikkerhedsstigbøjler kan muligvis følge med.

Kun grime og trense medfølger i prisen.

Pris idé 35.000 kr. men er åben for bud.

Han er min drømme hest som jeg desværre bliver nødt til at sælge da jeg skal flytte til København for at studere. Surprise Child står på Bornholm og for at få ham transporteret til Sjælland koster det ca. 1.500 kr. og til Jylland Ca. 3.000 kr.

Jeg er sikker på at han bliver den kommende vinder i DM military, da hans mormor vandt det i 1991.
Han er super god til både spring og dressur, så han kan gå begge veje eller blive en rigtig god military hest!

VED KØB INDEN SLUTNINGEN AF MAJ, KAN HAN KØBES FOR 30.000 KR MED ALT UDSTYR.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200709074
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 24 april 2012 kl. 10:33, og har været vist 4278 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider