Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Zafira

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 17 år 
 167 cm
 Rød
Zafira er en hoppe fra 2004 med Flocencio som far. Hun er 167, og er af den spinkle type. Hun har en smal blis, samt aftegn på højre forben + bagben. Hun har gangarter over middel, hvor især hendes fantastiske galop skal fremhæves.

Hun er en dejlig rød hoppe med masser af potentiale. Hun er dog kun startet til om med LB3, men har flere af LA-øvelserne på plads. Hun har flere placeringer i LB-klasserne med over 70 %, og hun har vundet klubmesterskabet i dressur i 2012. Hun har samtidig også potentiale indenfor spring, men dette er ikke udnyttet pga. rytterens manglende interesse.

Hun er sød både på stald, fold og banen, og hun forsøger altid at gøre sit bedste! Hun kan blandt andet også rides alene i skov. Hun er rigtig ærlig under rytter, og har nemt ved at lærer nye ting. Det er samtidig også let at finde gnisten frem i hende, når det virkelig gælder. Hun vil evt. egne sig til en rytter, som kommer direkte fra pony, da hun er en nem hest at have med at gøre.

Hun er sød at have med stævner. Hun er nem at læsse, og står pænt under kørslen. Hun tager i det hele taget alt meget stille og roligt!

Zafira sælges kun pga. manglende interesse. Hun har gennemgået en sundhedsundersøgelse med henblik på tegning af forsikring i slutningen af 2012, hvor hun gik igennem uden anmærkninger.
 
 

[Salg] Hollands varmblods hoppe

Zafira sælges kun pga. manglende interesse. Hun har gennemgået en sundhedsundersøgelse med henblik på tegning af forsikring i slutningen af 2012, hvor hun gik igennem uden anmærkninger.

Pris: 45.000 kr., hvor prisen er til forhandling.

Hun kan mod en mere pris sælges med kieffer dressur + spring sadel, hovedtøj, gamacher, banda-ger, underlag, tæpper, dækkener og grimer ? alt hvad der skal bruges til at holde hest inkl. 2 stk.

Pris: 45.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 528003 04.05554
F:
DE341411716999
(WP DEU)
M: Famaika
87.3348
(KW NLD)
MF:
168STB
(KW NLD)
Dressur: Talent
Spring: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 09 april 2013 kl. 17:21, og har været vist 450 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider