Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Chanel á Gawe

 Oldenborger  
 Hoppe
 14 år 
 168 cm
 Sort
Chanel á Gawe er en flot og sød hest med meget personlighed. Hun er en ene mands hest da hun knytter sig meget til den person som håndterer hende. Hun har springpotentiale langt over middel, med ryglyft og fin bagbens teknik og bedst af alt, så elsker hun det. Jeg er selv ingen modig springrytter så hendes potentiale er ikke udnyttet. Hun har med rytter sprunget 130 spring med lethed og masser af luft. Hun er i dressuren samarbejdsvillig med gangarter over middel. Hun kan rides af mindre rutinerede ryttere, hun er dog en dame som ved "seriøs ridning" kræver en rutineret rytter.
Hun elsker at ride i skoven og følger sig der trykkest i selskab med en eller flere heste. Det er her hende og jeg har brugt meget af vores "ride tid" sammen. Hun er passet og plejet med alt, er dog det sidste års tid sparsomt redet da jeg ikke har tiden. Jeg har haft Chanel fra da hun blev født og hun sælges kun til et blivende hjem hvor ridning, nusseri og faste rutiner er en vane.
 
 

[Salg] Hoppe med springpotentiale

Jeg tager forbehold for at vælge imellem købere. Noget udstyr følger med andet kan evt. Tilkøbes. Hun har hestepas og er forsikret.

Pris: 45.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 144848
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Nicole Westergaard
Senest rettet 29 juni 2015 kl. 07:38, og har været vist 988 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider