Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kenya K

 Traver  
 Hoppe
 19 år 
 160 cm
 Brun
Hvis du kunne tænke dig en utrolig dejlig hest til låns, som både kan bruges som hyggehest, følhoppe eller hvad du nu foreslår, så læs videre her:

Hun er en rigtig dejlig hest på 9 år. Hun er altid frisk og glad, klar til at blive striglet eller nusset om, og ALTID frisk på at ride eller gå en tur:)
Hun har en skade på sines bagben, der gør at hun ikke kan rides som normal baneridehest med spring og dressur. Hun kan dog, ifølge dyrlægen, sagtens bruges til hygge/skovturshest, der skal bare tages hensyn til det. Jeg har selv haft redet hende flere gange under optræning, og det er ikke noget man lægger mærke til. Kan forklares nærmere:)
Jeg tror hun vil være rigtig god som følhoppe. Hun er en rigtig køn hest og tror hun vil være en meget omsorgsfuld og dejlig mor.
Jeg har haft hende som ridehest/hyggehest i 4 år, hvor hun har været rigtig glad for at ride ture og vist potentiale på banen, specielt med spring. Dette kan dog ikke bruges på hende fordi hun er skadet, men er sikker på hun ville give det videre til et evt. føl.
Hun ville også være super til en der blot vil havde hende som hyggehest til småture eller lignende. Hun elsker det, og har altid energi og gå-på-mod;)
Hun burde være trailervant, men jeg har ikke rigtig haft brugt det, så ved ikke hvor god hun er til det længere:)
Hun er frisk, men hun er helt trafiksikker. Hun har intet imod dyrlæger, står altid pænt når smeden er der og har ikke nogle unoder eller lignende.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 144825
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 15 april 2012 kl. 22:11, og har været vist 118 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider