Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sir Charming Felix

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 12 år 
 165 cm
 Mørkebrun
Jeg har nu valgt at sætte Felix til salg, alene pga det er for meget for mig med 2 heste. Jeg har haft Felix fra helt lille af, han har altid været i hænder.

Felix er en vallak fra juni '09, altså er han knap 3 år. Han er pt. 160 cm i stg., men er på nuværende tidspunkt noget høj bagtil og usammenhængende, så han giver en del mere i både højde og drøjde. Af samme grund er han derfor kun trense/bid og sadelvant.

Hans far Fulton F. Damgaard er ikke kåret, Felix har derfor grønt pas. På hans morside er det A-Dur og Helenikos XX blod der er at finde.
Han er passet med alt, og jeg har gået meget op i korrekt fodring, dvs. ingen kornprodukter, men masser af stråfoder, protein og vitaminer. Jeg har gået mange ture med ham, og sørget for at udsætte ham for mange ting, han er virkelig super cool, med et skønt temperament, og et rigtig godt hoved! Han kan sagtens arbejdes med på egen hånd, og er ret selvstændig.

Han har middel gangarter, med en taktfast trav. Han er dog endnu ikke løssprunget, og har endnu kun prøvet at stå på rampen af en heste-trailer og snuse lidt.

Det er meget vigtigt for mig han kommer det helt rette sted hen, da han har en særlig plads i mit hjerte. Prisen kan forhandles ved rette hjem, og han sendes ikke ud på prøve.

Skriv pb eller kontakt mig (Katrine) på: 81759897

Evt. udlån.

Pris: 15.000 kr
 
 
 
 
 
 
ID: HST 144819
F: Fulton F. Damgaard
M: Charming Nikita
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 11 maj 2012 kl. 15:02, og har været vist 3283 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider