;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Magic Pirock

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 24 år 
 145 cm
 Mørkebrun
Magic Pirock er en super velgående kat. 1 pony med store evner inden for dressuren.

Pirock har 3 gode gangarter, og en særdeles god fri trav. Han er en selvgående pony med masser af energi og fremaddrift. Han er arbejdsglad og meget stabilt gående.

Pirock er velopdragen og 100 % omgængelig. Han er rolig og nem at have med overalt. Han kan rides i skoven både alene og sammen med andre heste. Han er trafiksikker – og er vant til at blive redet langs stor vej med både lastbiler og busser.
Trods sin alder er Pirock præcis ligeså frisk og energisk, som han altid har været.

Pirock kan alle dressurøvelser til og med LA6. Har startet mange distriktsstævner med nuværende rytter og er derfor vant til diverse dommerbiler, dommertårne og andre ting, en stævneplads byder på.

Til stævner er han altid let at have med – nem at læsse, og han hiver stortset altid en placering og høje procenter med hjem. Han har startet til og med LA5 på lang bane.

Gennem tiden har han vundet Søhøjlandscuppen, Klubmesterskabet i Thorsø Rideklub og blev nr. 3 til distriktsmesterskaberne i distrikt 12.
Pirock har – grundet rytters alder - de sidste 3 år startet som hest til klubstævner i LA-klasser, hvor han har opnået mange og fine placeringer.

Til daglig er han redet af 19årig pige, der har haft ham de sidste 6 år. De modtager ugentligt undervisning i dressur. Han er primært redet for vægten og sædet.

Pirock sælges til den erfarne rytter, som vil udnytte hans evner inden for dressuren og bruge en masse tid sammen med ham. Sælges kun til blivende hjem med fuld forældreopbakning og med mulighed for at komme på fold hver dag i så lang tid som muligt.

Passet med alt

Han har hestepas og er forsikret.
Sælges udelukkende, fordi rytter flytter til udlandet. Sted før pris.

Pirock er drømmeponyen, der sikrer dig en god ridetur HVER dag.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 9708832
208333199708832
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 03 juni 2012 kl. 10:51, og har været vist 4232 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider