;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Charlot

Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 15 år 
 174 cm
 Brun

Lidt om hesten:

Lotten som hun bliver kaldt, er en fantastisk lækker hoppe på 6 år som går alle øvelser til MB0, på 174. hun er spinkel af bygning men syner stor, jeg er selv 163 og har ingen prøblemer. hun er absolut ikke en tung eller doven hest, hun er meget følsom og lydig for schenkel og sæde og skal IKKE rides på tøjlen.

hun er ren spring afstamning men har ikke været brugt til dette, men hun har sprunget ca 130 cm med rytter og 160 i løsspring. hun springer med enormt overskud og lyst med god teknik. hun hverken stiver sig eller ændre tempo mod springet, hun afventer rytterens signal og er MEGET lydhør, løber ALDRIG, hverken før eller efter springet.

hun er ikke en hest for begyndere, da hun er en dame med tænding og temperement, dog er dette mest fra jorden af, så hun kræver en fast, men kærlig hånd. hun er redet 100% i hendes tempo og det skal hun fortsat gøre.

parten indebære:
at du står for udgifterne i perioden hvor du har fuldparten, jeg vil hjælpe med foder og sko, men opstaldning søger du for. hesten må gerne flyttes, men KUN TIL ØST OG SYD-FYN, da jeg til enhver tid vil have mulighed for at komme og se hvordan hun har det. HVIS hun skal flyttes skal det være et sted jeg kan godkende, med foldtid alle de lyse timer med andre heste, hun skal fodres med det foder jeg har valgt, og skal have samme smed og dyrlæge som jeg bruger.
perioden er fra Oktober 2012 til midten af Januar, derefter kan der blive tale om en evt. halvpart hvis dette ønskes.

KRAV til parten: du er over 18. rider MIN LA niveau, rider for schenkel og sæde, og har hovedet med når du rider:) du må gerne starte stævner i både spring og dressur, men vil enormt gerne med en gang imellem og se :)

jeg forbeholder mig retten til at vælge mellem potentielle parter. der vil blive skrevet kontrakt.


skriv eller ring endelig hvis jeg har glemt noget, eller du bare har spørgsmål :)

tlf: 26 39 32 89
 
 
 
 
 
 
ID: HST 144719
F: Carano
M: Lovestory
MF: Lanthan
Dressur: M-klasser
Spring: LA-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 03 maj 2012 kl. 11:20, og har været vist 1150 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider