Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Overmoselund´s Conti

Billede
Billede
Billede
Billede

 Oldenborger  
 Vallak
 14 år 
 164 cm
 Mørkebrun
Fantastisk dressurhest sættes nu til salg!
Conti er en super smuk og dejlig rolig vallak. Conti var med til følskue i 2007, hvor han fik 9 i helhed, modtag ærespræmie og invitation til eliteskue. Til eliteskuet blev han placeret som nr. 3 i hans hold. fik til kåring; 9988 og 9 i helhed

Far; Continental OLH 757, er kåret med 8. Han er en virkelig god dressurhest, og har i 2008 debuteret i Intermediaire I. På Roskilde dyrskue i 2004 blev han udnævnt som Sjællands-præmiehingst. Mor; Corinne Vaskeskov OL 8911, er kåret med 9 i helhed, og tildelt en sølvmedalje. Hun fik blandt andet 10 i typekarakter

Conti er tilredet i 2011 og har været i professionel ridning i 2012 (Fik kæmpe ros derfra; han havde været utrolig nem!). Han er en super dejlig nussetrold som elsker noget hygge på staldgangen og er ikke bange for noget. Han kan også nemt rides på tur og er gode både alene og sammen med andre.

Conti har deltaget i dressurstævne med finde procenter og var super nem at have med i byen. Han vil rigtig gerne arbejde og lære hurtigt! Let på tøjlen, på ingen måde en stærk hest. Han besider nogle gode store gangarter og er altid nem at have med at gøre.

Han har desværre hold en pause i sin ridning grundet noget arvæv som irriteret ham, men er efterfølgende opereret på Ansager Dyrehospital og det er ikke længere noget som genere ham. Han har det sidste halve år fået to sundhedstjek og der har ikke været noget at sætte en finger på :) Han har aldrig været halt eller lig. Han er selvfølgelig passet med tandlæge, smed, ormekur og vaccine.

Conti er den perfekte hest til en rutineret dressurrytter som ved hvad hun/han vil. Han har en masse potentiale i sig og er kun lige begyndt at udvikle sig for alvor. Et godt kærligt hjem er fuldstændig altafgørende til min dreng og kommer før pris!
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333OL0704896
F:
OLH 757
(OL DK)
M: Corinne Vaseskov
OL 8911
(OL DK)
MF:
OLH 726
(OL DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 12 juni 2015 kl. 14:21, og har været vist 3918 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider