Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tibius Macs Lena

Billede
Billede
Billede
Billede
 Quarter  
 Hoppe
 16 år 
 152 cm
 Mørkebrun
Lena er en rolig og tillidsfuld hoppe fra 2005. Hun er hentet i Frankfurt i 2007, og der er stadig kontakt til den tidligere ejer. Hun har hestepas, og I linjerne findes der: Par Three, Doc O Lee Mac, Doc city.

Lena er 100% trafiksikker og kun meget få ting kan bringe hende ud af fatning. I 2008 fik Lena føl efter Play upon a star og har gode moderlige egenskaber. Lena er trænet fra jorden med udgangspunkt i Parelli Horsmanship, og kan Level 1. Hun kan gå på fold med alle heste, og er meget omsorgsfuld overfor føl og unge plage. I stalden er hun rolig og har ingen unoder, dog kan hun virke sur under fodring, men gør ikke noget.

Hun kom til Danmark da hun skulle bruges til at drive kvæg, i mit daværende arbejde. Lena udviser særdeles gode evner for at drive kvæg, og det er her hendes styrke ligger. De sidste to år har hun dog ikke arbejdet med kvæg pga. min bopæl, men i stedet er hun redet i dressur. Hun er perfekt som tur hest, og her kræves der ikke en rutineret rytter. Hun kan lide at opleve og går gerne gennem ild og vand for at få en på opleveren. Hun kan rides i reb grime, og uden sadle.

Lena er desuden redet i grundridningen indenfor dressur, men kan her godt engang imellem slå med hovedet, men rides hun reglmæssigt forsvinder dette, dog kræves det en lidt mere rutineret rytter for at få hende til at gå helt stabilt.

Lena kan gå i trailer og er meget nem at håndterer. Hun er passet med smed, vacciner, ormekure, og tandpleje. Hun er livsforsikret og der blev taget røntgen billeder af alle ben i forbindelse med købet i Tyskland.

Lena søger et blivende hjem med tid og lyst til oplevelser og nye udfordringer. Hun sælges kun pga. familie forøgelse og manglende tid. Hun kan fremvises på udendørsbane efter ønske.
Er villig til at forhandle pris.
Sadel (Globus Clic) og udstyr kan købes for mer pris.


Se video på: http://www.youtube.com/watch?v=ZxLk6IXOLCY&feature=youtu.be
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 4646157
F:
2721011
(QR USA)
M: Macs Poco Joan
3824080
(QR USA)
MF:
2065431
(QR USA)
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Kørsel: Talent
Terræn: Terrænvant
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 24 maj 2012 kl. 18:08, og har været vist 10579 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider