Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sergei Boris

Billede
Billede
Billede
Billede

 Anden særlig race
 Hingst
 11 år 
 105 cm
 Dun
Sergei (udtales Zadjai) er en Konik Polski

(man kan ikke vælge en Konik i databasen, derfor står han under Anden Særlig Race - ligeledes er han musegrå/sortblak og ikke dunfarvet, men den funktion kunne man heller ikke vælge)

Jeg fik Sergei d. 27 dec 2011.
Han kom fra en LANG række dårlige hjem og har været kastebold. Han var udelukkende fodret med kalvefoder og halm - og havde bestemt ikke haft smed i 100 år.... Hans hove var som "stiletter", med svamp af sur stråle, voldsomt skæve, alt for høje dragter, vinger og selvfølgelig langtået... For slet ikke at nævne pelsen, som var så ussel med grove hår og indtørret lort, der havde givet irritation i huden... Pelsen kunne på ingen måde holde vandet ude, så han stod og rystede af kulde så snart det bare regnede lidt :( I starten fældede han også helt enormt sindssygt pga alt proteinen fra kalvefoderet (ingen overdrivelse, det lignede man havde klippet et får, når man havde striglet ham).

Han er nu regelmæssigt beskåret af min barfods-trimmer og har fået pæne hove.

Sergei er en pony med enormt meget personlighed.
Man kan ikke andet end at blive i godt humør af at være sammen med ham. Han elsker at slikke på hænder og pille i dine lommer. Og han ELSKER at blive striglet og børstet som en prins :) hehe.
Sergei er en sød hingst, som jeg gerne vil have 2 afkom efter. (med en anden konik polski). Han bruges til sulky kørsel, både i ridehuset og i skoven. Han elsker at arbejde og prøver altid at gøre sit bedste. Sergei er nysgerrig og kan godt lide at undersøge ting. Han tager mange ting i stiv arm, og synes f.eks det er sjovt at gå på trapper og springe over stakitter.. Han er sød til at gå lige op i trailer. Han er en vildbasse der elsker at lege vildt med andre heste eller tage en god spurt i folden. Han elsker at gå lange ture og især om vinteren bliver han helt vinterkulret og vild af glæde :)
Sergei er en pony med et hjerte af guld :)
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 208333200610304
Kørsel: Terrænkørsel-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 20 marts 2014 kl. 15:09, og har været vist 114 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider