;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Langkjærgaards Davina

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 19 år 
 165 cm
 Rød
Davina er en smuk og dejlig 10-årig hoppe, som primært er brugt til dressur. Hun har 3 gode og meget taktfaste gangarter, og hun er en fornøjelse at være på.

Davina startede først sin egentlige karriere som ridehest som knap 7-årig, hvor jeg købte hende, og siden er det blevet til nogle få stævner, hvor vi har startet LA1 og LA2 med placeringer. Hun er en sød og ukompliceret hest, som er klar til at tage med ud på stævnepladserne. Der er masser af uudnyttet kapacitet i hende. Davina går alle øvelser i LA- klasserne, og er netop begyndt på changementer. Det er derfor blot et spørgsmål om at ride videre derfra.

Davina er trailervant, og læsses nemt af 1 person. Hun står pænt under kørsel og på stævnepladsen mellem klasserne.

Davina er en glad og opmærksom hest, som knytter sig til "sine" mennesker, men hun kan uden problemer håndteres af alle.

I stalden er Davina velopdragen og har ingen staldfejl, og hun er selvfølgelig passet med smed, vaccinationer og tandraspning.

Davina er kåret i DS, og hun fik som 4-årig et hingsteføl efter Blue Hors Romanov. Davinas blodlinjer er på moderens side utrolig gode - hendes mor er sølvmedaljehoppe, mormor er elitehoppe, og hendes halvsøster Langkjærgaards Donna-Fetti er guldmedaljehoppe og vinder af unghestechampionatet 2006.

Pga. ejers graviditet er Davina pt. udlånt til seriøs, voksen rytter, hvor hun er i fuld ridning. Hun sælges billigt med ønske om et hurtigt salg.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200203920
F:
DVH 775
(DV DK)
M: Klosterhedens World-Fetti
ESRDH 4654
(DV DK)
MF:
DE331314510477
(HN DEU)
Dressur: LA-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 04 september 2012 kl. 13:46, og har været vist 5759 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider