Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kisserupgaards Zoe

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 17 år 
 163 cm
 Rød
Da jeg købte hende: Cool, men rå. Hoppe med stort H. Har et stort ego, hun efter sigende ikke har været ret meget i hænder... Er først blevet fjernet fra sin mor nu, som 6 året...

Siden hen: let tændt, men meget medgørlig.. ser alt an som nyt, men til at håndter.
Lidt tung i det, der skal noget drift på for at hun flytter fødderne. Det har ændret sig sammen med formen.
Zoe er desuden bred fortil og vinger lidt med begge forben.
Bagparten mere slank.


Zoe..... hmm. Rød, blommet hoppe. man og hale er sølv/guldfarvet. Hun har enkelte lyse og mørke pletter. En hoppe der har gået og passet sig selv lidt for meget. Hun er først kommet til den virkelige verden godt 4 uger før jeg købte hende.. Hun skulle være lidt nervøs, men jeg har ikke set noget til det. Hun gider helst ikke være alene, men så snart man laver noget med hende, glemmer hun de andre heste og samarbejder super fint. Hun virker cool, og stoler på mennesket. Dette skulle eftersigende, ha givet hende bagslag engang i hendes liv, men intet vi har mærket til.

Det er gået rigtig godt med zoe. Hun er faldet utrolig godt til og kender efterhånden os der kommer og går i stalden. Zoe fik forsko på få dage efter hjemkomst, da hun har revner i begge forhove, men øv øv, dem smider hun igen og igen.

Har haft en rytter til at ride zoe, men da det viste sig at hun var super dygtig til at bære rytter, har jeg takket tak, og forsætter selv med "tilridningen"... meget rolig rå hest...hmm..

Desværre har zoe fået mug i en grad jeg sjælden har set, vi arbejder på det, da zoe ikke er helt samarbejdsvillig. hun er så øm at hun ikke er rengående, så al træning er pt sat i stå.

Mandag d 27 sep.
Dyrlæge til zoe, muggen har taget overhånd.

Søndag d. 3 okt.
Zoe er efter 14 dages behandling kørt på landbohøjskolen til behandling, da det blev for omfattende og alvorligt til at lave herhjemme...

Onsdag 6 okt.
Zoe er forsat indlagt. De har stadig ikke fundet ud af hvilken bakterie der er der har angrebet hende. Men sikkert er det at det ikke er dem de normalt se hos muk heste..Der er taget vævs prøver som er til dyrkning.'

19-10-10
Zoe er endelig kommet hjem, det var moget af en omgang og der skal gives medicin i 45 dage endnu... Heldigvis var der ikke noget at finde i prøverne...

22-10-10

Zoe fik lavet pas... Selvfølelig gik hun ud på folden og fik en ordenlig flænge i øjenbrynet... lige efter dyrlægen var kørt..

30-1-2011.

Zoe er stadig ikke rigtig kommet igang. hun har haft nogle tilbagefald og har snart været en bekostelig dame.. og skal passes meget på. Men pt er ridningen stillestående pga vejret.

1-3-2011
Zoe og jeg er kommet godt igang igen. Hun er i tip top og vil gerne lave noget. Vi har nu været igang i 14 dage og hun er jo bare super skøn. Vi har også været på tur og zoe er trafiksikker...

3-3-2011
Zoe gik ren gennem handelsundersøgelse.

15-3-2011
Vi har haft nogle rigtig godt ture i naturen. Zoe er forsat helt ligeglad med biler og cykler, fodgænger og al det der... vi er dog ikke alene afsted.
hun går frisk fremad og vil gerne ligge foran.
Turene i naturen har givet hende luft under maven på banen og igår var der bare fuld fremadrift på hende i ridehuset,,,dejligt..

Forsommer 2011.

da den rigtige part ikke dukkede op, begyndte søde helle at ride Zoe. Det var bare en rigtig god løsning. Helle kom super fra start igen, efter en hådt tid efter flere styrt på sin egen hest, og Zoe fik noget at lave. Nu forventer jeg da snart nogle stævne starter..:-)


Første stævne startet..
og et til
og et til
og et til

Har fundet ud af at zoe er 14 mdr yngere end forventet..hmm det jo godt nok,,

Zoe fik en andenplads til store hestedag 2011 i kalo pintobl.

Nov 2011.

Zoe er begyndt at blive modvillig i galop.

17-1 -12

Til maja guldborg, zoe har en svag bagpart, ikke noget der kommer bag på os. Dog ikke en alvorlig ting, der skal bare være skub på bagfra... behandling startet. træning fra jord i longe..

1-2-12

maja guldborg, stor bedring, super... passor arbejde, så nu skal der shoppes:-)

Zoe er mærkbart i bedring, ingen stivheder, hverken i longe eller under rytter...

Desværre er genoptræningen gået i stå af personlige årsager, men zoe skal nu flyttes til bedre forhold, så træningen kan genoptages.


 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200408486
F: victor
trakener blanding
M:   -  
pinto
Dressur: LB-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 23 marts 2012 kl. 17:27, og har været vist 314 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider