Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Fighter

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 27 år 
 138 cm
 Brun
sidste ejer skrev:
Indenfor springning har Fighter et talent, der ligger langt over middel. Har har gået LB-LA på distriktsplan og har altid sløjfer med hjem. Har dog kapacitet til langt mere. I dressur går han pt. LB, men viser stor forståelse og fremgang. Han elsker en god tur i skoven og lidt nusseri i stalden. Fighter er utrolig ærlig og passer godt på sin rytter såvel i stald som på bane. På banen hjælper han sin rytter så godt han overhovedet kan. Alt i alt en dejlig og flot pony med stor udstråling og personlighed. Uden tvivl en ven for livet.
Vi har haft utallige gode stunder sammen i de 5 år jeg har haft ham. Bedre pony kan man ikke ønske sig!
________________
Vi kan tilføje: Caroline har haft Fighter i 2 år til sommer og har haft en fantastisk lærepony i Fighter. Hun var kun lige startet til spring, men med Fighter blev hun hurtig tryg for han springer ALT og stopper ALDRIG. Hvis rytteren kan banen, springer han alt og det er yderst sjældent at de har nedrivninger. De rider pt. LA på klubplan - den eneste grund til at det ikke er blevet på distrikt plan endnu, er at Caroline mangler ryttermærke 4 for at få licens.
Fighter er en pony, man som forældre altid kan være tryg ved at lade sit barn ride - også selvom man ikke selv er med.
Sidste sommer måtte vi desværre konstatere at Fighter havde et forstadie af forfangenhed. Da vi opdagede det så hurtigt, og fik ham af græsfolden, har vi ikke siden mærket til det. Vi havde både dyrlæge og smed til at tilse ham. han fik en 14-dages pause, hvorefter vi tog fat igen stille og roligt. De kom hurtigt tilbage på springbanen og vi har intet mærket.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 144227
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 25 december 2014 kl. 14:13, og har været vist 163 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider