;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Cherry

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 16 år 
 128 cm
 Broget
Cherry er en lækker 5-årig - fylder 6 til juni (fejl i indtastning af annoncen) -, stor III-pony, der har 3 fine gangarter og gode bevægelser. Hun har gode evner for både dressur, spring og horsemanship. Hun er nervefast, og vant til smed, trailer, biler, hunde m.m.

Hun er født og opvokset hos mig, samt tilredet på rideskole af min ridelærer og mig uden problemer. Moderen kan ses hos os.

Nu er jeg desværre for stor til hende, så vi søger en dygtig, mindre rytter, der vil passe hende godt og bruge hende til dressur og/eller spring.

Cherry er en dejlig pony med masser af potentiale. Hvis du vil ud til store stævner, er hun helt klart et godt valg, da hun elsker at blive brugt og vil gøre alt for at tilfredsstille sin rytter. Hun er utroligt lærenem og intelligent, og kan nå langt med en dygtig rytter. Hun har sin egen vilje, så hun skal vide, hvem der bestemmer, men så snart hun ved det, er hun let at arbejde med. En charmerende pony, du kan få mange gode timer med.

Cherry står i øjeblikket på Egtved Rideklub, hvor hun trænes af en professionel voksen (se evt. www.linehestemassor.dk) og rides af en mindre rytter.

For video se: http://youtu.be/AwaeJlVe_7k
 
 
 
 
 
 
ID: HST 144156
F: Chemann
New Forest
M: Flicka
Blanding
Dressur: Talent
Spring: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 25 december 2013 kl. 20:09, og har været vist 4476 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider