Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Matilde

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 15 år 
 143 cm
 Gul
Generelt er Tilde en pony med benene plantet til jords. Hun er sød som dagen er lang og er utrolig samarbejdsvillig. Hun kræver dog en rytter der kan bestemme og være lederen, da hun er en dame og godt kan udfordre rytter. (Nærmere beskrivelse følger)
Hun har ingen unoder, hverken på stald, fold, under ridning.
I dressuren gør Tide et godt stykke arbejde hver gang. Hun er ved at have balancen fuldkommen i orden og samlet galop er påbegyndt. Øvelser på LB niveau er påbegyndt, og hun rykker sig dag for dag.
Skridt, hun har en rigtig fin skridt. Går i holdning også i overgange.
Trav, ok trav, går fint samlet i holdning, lidt urolig i overgang fra trav-galop men det kommer.
Galop, hun har indtil nu været redet for løse tøjler hvor jeg bare koncentrerede mig om at støtte hende og give hende gode oplevelser. Hun har arbejdet hårdt og nu er jeg påbegyndt opsamling af tøjlerne og hun gør det kanon. Balancen er også næsten helt i top.
An springene kan være tunge, men hun har rykket sig SÅ meget, og jeg er sikker på at det sidste sidder i skabet inden længe.
Springning, jeg har prøvet hende lidt af som spring-pony og hun syntes at det er super sjovt. Trods hun ikke har været anvendt til det har hun sprunget plader og spring på 60cm i første hug og er en ærlig pony der har ørene fremme konstant og springer alt .
På tur kan Tilde rides alene og med andre, hun er en noget vågen pony på tur men aldrig mere end hvad man kan magte. Hvis hun endelig skulle blive forskrækket så giver hun et sæt men bliver stående om hun er med andre eller alene. Hun er vant til hunde og andre dyr, er trafiksikker ? kan markere overfor større køretøjer men hun bliver stående.
På stald er Tilde rigtig god, hun er lidt tung at håndtere, men aldrig ustyrlig.
På folden er hun konfliktsky og blander sig helst udenom og enes med alle.
I den tid jeg har haft hende i ridning er hun blevet mere vågen i takt med at hun har fået lidt flere muskler på sig. Derfor kræver hun også en rytter der ?bare rider videre?. Hun protesterer også gerne lidt mere hvis hun skal afsted alene fordi hun har fået et tæt forhold til en af hestene i stalden, men hun er styrbar og til at få frem.
Hun har aldrig stukket af med mig eller kastet mig af, eller stejlet ? for når først jeg fortæller hende at nu går det altså fremad, så går hun fremad. Det er derfor at jeg syntes at hun er en skøn pony, en livlig pony der giver udfordring men stadig er styrbar og giver 100% af sig selv under arbejde.
 
 

[Salg] Araber/fjordhest blanding

Hun har hestepas
Passet med vaccination, ormekur og smed
Sælges med alt udstyr
Kun til private.

Pris: 14.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 144082
Dressur: LB-klasser
Spring: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 04 juni 2014 kl. 19:46, og har været vist 7776 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider