Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Space Jumper

Billede
Billede
Billede
Billede
 New Forest  
 Vallak
 27 år 
 142 cm
 Mørkebrun
Det er med knust hjerte, at jeg overvejer at sælge min elskede pony. Jeg skal starte studie til sommer og rejser en del, og derfor har jeg tænkt at han måske kunne få det bedre hos en sød pige.

Space bliver 19 år her i juni måned men han opfører sig som en på 10. Han elsker at ride og elsker at lærer og prøve nye ting. han er en glad og frisk pony, der i hvert fald ikke er færdig med sin karrierer endnu.
Han er frisk uden at kaste folk af. Han har aldrig nogensinde stejlet. men han kan godt nogen gange lave et lille glædeshop.

Han er kun 142, men mange tror han er meget større, da han er meget muskuløs og godt kan lide at vise sig frem

Space er min bedste ven. Det har han været i 7 år. Han er helt speciel og helt sin egen. Han har gået rideskole i ca. 9 år og inden da har han sprunget landsstævner og nu går han dressur sammen med mig. han har gået op til en LA2 til 65% i maj 2011.

Jeg fandt ham på en rideskole og med første øjekast, sagde jeg til min mor at han skulle være min. 4 år efter blev han det så.
Jeg er selv 18 år og elsker ham højere end noget andet. Space er kun tilsalg til den helt rigtige pige, der kan passe lige så godt på ham, som jeg selv gør.
Space går kun dressur lige pt. på grund af ejerens mangel på interesse for spring. men han er B pony i spring. Han har dog sprunget 110 cm med mig i november i trav med travbum. så han kan stadig endnu :)

Space er speciel på den måde, at han kommer fra en rideskole af og er derfor meget opmærksomhedskrævende og et rigtig madører. Han stoler ikke på fremmede og er ikke glad for alt for mange mennesker omkring sig på en gang. men når man kender ham, går han lige i hjertet på en. han giver en så meget tilbage.

Han er 100% trafiksikker, selv når der kører brandbiler og politibiler forbi ham med udrykning og det hele. han går bare videre. han er en kanon startpony, sikker og sød og alligevel frisk og giver modstand. hvis ikke du koncentrer dig, så gør han heller ikke. han gør ikke mere end du selv gør.

Da han har gået rideskole, er han rigtig god til at lære fra sig og giver de forskellige ryttere den modstand der passer til deres niveau.

Vil du vide mere, så kontakt mig.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 9308662
208333199308662
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 15 oktober 2016 kl. 18:15, og har været vist 2182 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider