Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Martell

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 20 år 
 145 cm
 Broget
Martell 11 års broget vallak, på 144 cm. super dygtig spring pony!

Dog har det ikke været så seriøst fortiden, da hans forrige parter ikke har haft denne interresse desværre, han springer med stor lyst og talent, har b.la. fuldført en babyjagt i ølstykke med stor succes. Han går LC dressur, men kan med den rette rytter sagtens nå endnu længere end det.

Martell han også horsemanship og en masse søde tricks, så hvis du har en gulerød, er han din bedste ven og vil følge dig overalt.

Martell kan både rides alene på tur og med andre heste uden problemer, dog kan han være en frisk og glad hest og give et bukspring eller to, men aldrig for at være ond, derfor er det vigtigt du har en fast men kærlig hånd, ikke noget med at hive og flå i munden på ham, men være bestemt, ellers tager han fusen på dig med tiden.

Vi ser helst at du er en rutineret rytter med forældre opbakning hvis du er under 18, og vi ønsker at du skal modtage ihvertfald en gang om ugen dressur undervisning + evt. spring undervisning, da vi synes hans spring talent skal udnyttes.

De dage du har ham, skal du passe ham som han var din egen, dvs. Muge hans boks ud, han står på (spåner) blande foder, give hø. Men det bliver du naturligvis lært godt op i.

Martell står i en lille hyggelig stald med 7 heste, hvor vi alle er rigtig gode til at hjælpe hinanden, og have det super hyggeligt, vi laver b.la. en masse stald dage, både julehygge, griller om sommeren osv. Vi er faktisk som en lille familie herude, Så hvis du vil være en del af det.

Vil du få en fantastisk dejlig pony, med en god tur hvergang og frihed under ansvar.

Parten vil være 2-3 dage, alt hvad vi aftaler.
Prisen snakker vi om.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig på

28 99 74 88

Glæder mig til at høre fra dig.

Mvh. Camilla.

 
 
 
 
 
 
ID: HST 143781
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 28 februar 2012 kl. 22:41, og har været vist 1410 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider