Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Åbygaards Flatteur

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 16 år 
 163 cm
 Mørkebrun
Flatteur er en dejlig vallak på 6 år som søger en sød part som vil passe og ride ham som sin egen 2-3 gange om ugen + det løse..

Flatteur står lige nu i Brøndby, men fordi at jeg er nødsaget til at flytte, flytter han med mig til Lynge pr. 1 April.
Fordi jeg arbejder meget, og også inden længe har studie, har jeg brug for en til at behandle Flatteur som den stjerne han er, de dage jeg ikke kan.
Han kommer til at stå på et dejligt sted med et virkelig lækkert ridehus, 10-15 minutter til stor skov med fede stier. Der er desuden solarie og løbebånd på stedet, samt udendørs bane.

Da mit skema er ret svingende, skal parten være stabil.

Flatteur er utrolig sød og rolig af en 6 års at være. Da jeg fik ham anede jeg ikke om han var trafikvant, men fordi han er så god i hovedet, og er rolig når du er, red vi ud på en kæmpe vej med busser, biler og knallerter, og der er intet der panikker ham.
Flatteur har en lækker trav, og kan gå stabilt til biddet i skridt og trav. Flatteur kan også rides i galop, og går for det meste i rigtig galop i første forsøg, men fordi hans balance er langt fra optimal, kan han endnu ikke gå stabilt i holdning i denne, og hans balance skal styrkes så han ikke løber afsted og skyder hjørner :)

Flatteur og jeg har brugt meget tid på jordarbejde, og jeg går meget op i horsemanship, og arbejde på hestens præmisser. Det er vigtigt for mig at parten også interesserer sig for dette.

Flatteur vil gå gennem ild og vand for dig når du først har fået hans tillid, og han er villig til at lære dig at kende fra 1-dagen. En MEGET sød og kælen hest som gør alt for at please dig såvel fra jorden som under ridning. Flatteur opfanger alle signaler og reagerer på dem som han tror er bedst. Nogle gange er han for sensitiv, og går fx i galop af den mindste berøring - men igen er det noget han gør for at prøve at gøre det rigtige for en, og dette skal betegnes som rytterfejl :)

Hvis han har fanget din interesse må du gerne kontakte mig. Han er en sød dreng som fortjener alt det opmærksomhed han kan få. Han vil være din for det meste 3 gange om ugen, og til tider mere. Jeg forventer du behandler ham som din egen på disse dage, og dermed får du også en stor del ansvar i form af pasning og pleje :)
 
 
 
 

[Part] Part til den sødeste allround vallak søges :)

Hej alle. Da min søde part desværre ikke længere skal have Flatteur som deltidshest, søger jeg en som vil tage sig godt af ham 2 gange om ugen.
Flatteur bliver brugt som allround hest. Jeg springer ham gerne, og ellers bliver han brugt til dressur og lækre ture.
Flatteur er 100% trafiksikker og er alt i alt god og kølig i hovedet. Han er opmærksom og kigger, men kan altid overtales til at fortsætte i en god og rolig stil.

Da jeg ikke er født med den store interesse indenfor dressuren søger jeg en rytter som er dygtig og som har mod på at arbejde med ham indenfor dette. Han er desuden klikkertrænet og dermed også vant til at arbejde med horsemanship.

Vi står på et privat stutteri i Lynge med ridehus, ridebane, springmateriale, og direkte adgang til grusgraven hvor man kan ride ture. Hvis man gerne vil kan man også ride til skoven.

Jeg søger en part som er erfaren og har styr på sine ting og som ikke er under 18 år. Flatteur er en pleaser og gør meget for at lære og for at gøre tingene rigtigt. Han kan gå en fin dressur så snart man knækker koden til ham, men han er en svær hest at ride, og man kommer ikke sovende til tingene, han er derfor ikke en nybegynderhest. Hvis du føler i kunne være et match, men gerne vil holde dressuren ved lige/få den genopfrisket ser jeg det som et kæmpe plus at man tager undervisning som kan købes på stedet.

Flatteur er lige fyldt 9, og går i løsdrift. Når man har part vil man 1 fast dag om ugen skulle fodre hestene + evt. muge i løsdriften. Pris for 2 dage er 700.-, der vil dog ind imellem blive tilbudt ekstra dage da jeg jonglerer med to jobs + studie ved siden af :)

Man har rimelig frie tøjler når man har Flatteur, bare man passer godt på ham. Jeg har én regel og det er at man ikke lægger hånd på min hest.. - Nogensinde.. Heller ikke hvis han er "dum" og "ikke hører efter", han er desuden bange for piske..

Hvis du efter at have læst annoncen tænker at det lyder som noget du kan og vil så er du meget velkommen til at skrive en sms/mail til mig så i kan møde hinanden..

Smil fra Flatteur og Mia
 
 
ID: HST 143720
F: Fandango
Pinto
M: Felicia
DV
MF: Shogun
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 31 august 2014 kl. 22:22, og har været vist 749 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider