;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rokki Nilaus

Billede
Billede
Billede
Billede

 Traver  
 Vallak
 32 år 
 156 cm
 Brun
Jeg fik Rokki af mine forældre tilbage i nytåret 2000 så vi har efter hånden haft en del år sammen :)
Han er jo nu ved og være en ældre herre, men det kan man nu ikke mærke på ham - han er blevet grå i pelsen rundt omkring og maven hænger lidt, men det er også de eneste ældrings tegn han har :)

Vi har haft næsten 5 års ride pause først pga skade fra min side pga. en trafik ulykke. derefter pga af skade i hans hov.
Vi begyndte genoptræningen igen d. 01 januar 2012. hvor jeg trak ham i skridt ligeud på fast vej. Det gjorde jeg hver dag hele januar, derudover var han self dagligt på fold.
I starten af februar begyndte vi også at trave lige ud af fast vej (jeg løb ved siden af) og i slutningen af februar kom han i en longe igen.
I starten af marts (d. 4 marts 2012) sad jeg på ham igen for første gang i 4,5 år! vi skridtede lige ud af fast vej, med korte travture.
Jeg har haft noget bøvl med min hofte efter trafikulykken, det er det der har gjort jeg ikke har måtte ride, men i midten af 2011 var jeg så langt i min genoptræning (og vægt tab) at jeg igen kunne ride, men så kom Rokki til skade med hoven og det måtte vente til år 2012.
Der er ikke andre der har redet eller brugt Rokki i de 5 år, havde han været en ung hest eller en hest som ikke kan holde ud at stå og gå og være foldbums havde det naturligvis ikke været sådan, men det havde han indtet problem med - heldigvis.
Så derfor er vi først begge kommet helt igang igen her januar 2012, men det går rigtig fint frem af.
Vi er helt back to basis - for os begge!
Men jeg glæder mig meget til den rejse vi igen skal ud på sammen igen, for 13 år siden tilred jeg Rokki og nu gør jeg det sørme igen !

Rokkis og min 2 rejse blev kort. d. 11 januar 2013 blev Rokki pensioneret på fuldtid pga at gigten i hans forben nu var nået til et punkt hvor han ikke kunne klare at ride mere. Heldigvis kan han klare at gå på fold, samt give en KORT skridt tur på gode dage, så det vil jeg se frem til!
Rokki gav mig et fantastisk comeback år (han lærte rigtig hurtigt igen og vi ar lige begyndt at øve LB programmerne) og rigtig mange gode rideture! Nu vil jeg gøre mit bedste for at gøre hans sidste tid rigtig rigtig god - det fortjener min bedste ven!

Rokki Nilaus født 1989 af Goldie Senator (Sussi Axworhty og Francis Senator) og faderen hedder Another Miracle(us)
Rokki er opdrættet af Maja Lis Juel Madsen i Stenløse.
Rokki har startet 19 løb: 1 sejr- 2 anden- 2 3.pl. og 1 4.pl
Han har tjent 13,000,- og har rekord 20,1 sat som 4 års.
Han har 4 søskende.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 143670
F: ANOTHER MIRACLE (US)
US2554
M: GOLDIE SENATOR
800896
MF: FRANCIS SENATOR
008301
Kørsel: Konkurrence-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Senest rettet 27 marts 2013 kl. 17:41, og har været vist 122 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider