Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bella

 Trakehner  
 Hoppe
 23 år 
 155 cm
 Rød
Klik på billedet for at lukke vinduet

Bella er en rød trakener/hannoraner hoppe fra 5 maj 1998. Hun er ca. 155 stangmål. Har Haft 2 føl hos forrige ejer men pga af mishandling og svigt købte jeg hende i vinteren 2005.
Det tog lang tid at træne Bella op da hun ikke stolede på mennesker. men efter 1 års tid havde hun kapacitet til at starte LA 1 i dressur. Bella´s far er spinghest og mor dressurhest men hun er bedst i dressuren da hun har sin egen vilje i spring, og kan til tider løbe alt for stærkt. Bella blev i foråret 2007 alvorligt syg med dårlige nyrer og havde en lang sygdomsperiode hvor hun blev behandlet af ansager dyrehospital. Hun får stadig taget blodprøver hver 3 måned og får en årlig sprøjte som holder hendes nyretal stabile. Hun kan sagtens ride men man skal selvfølge være opmærksom på at hun ikke må overanstrenges. altså hun må ikke bade i sved når man har redet.
Bella er en hoppe med stort H. Hun er meget opmærksomhedssøgende og vil gøre alt for hendes rytter. hun elsker mad, og nyder når der bliver brugt tid på hende. Hun har dog også tider hvor hun ikke finder sig i alting, men der er intet ondt skabt i hende. altså en super lækker hest som man får et helt specielt forhold til da hun er en meget speciel hest. Bella er hesten man kan lære rigtig meget af hvis man fx vil ud og starte de store klasser som fx LA eller LB. Bella betyder rigtig meget for mig (er mit andet barn)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 143621
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 20 februar 2012 kl. 16:41, og har været vist 141 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider