;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Brenco

Billede
Billede
Billede
Billede
 Anden særlig race
 Vallak
 16 år 
 148 cm
 Rød
Brenco, blev DRF målt D. 1.12.2010: 148 cm U/sko (som 5 årig). har aldrig gået med sko. Han er sød når han skal sadles op og af samt ved op og nedsidning. Han går lige op i trailer og står pænt og roligt under kørsel. Hans gangart ligger over middel, han har en super lækker trav og en stor, dejlig og rummelig galop. Har startet nogle få stævner og er kommet hjem med rosset hver gang. Han er en hollandsk sportspony, der er noget fuldblod i ham.
Aftegn:
Farve: Rød
Hoved: uregelmæssig stjerneblis ud i begge næsebor.
Venstre for: lav sok.
Højre for: ingen aftegn.
Venstre bag: sok.
Højre bag: sok.
Krop: ingen aftegn.
Brenco springer med overlegen kapasitet. Han har startet LB til stævne i spring men har sprunget meget højere baner til træning. Har sprunget div. fyld, vådt som tørt. Dressur er ikke hans bedste side, men han har en utrolig lækker gang og udstråling og lidt sidebevægelser er på begyndt og kort galop og øgning er helt på plads på ham. Han har været redet i skov og på stubmark ved mig nogle få gange, hvilket han synes var ret sjovt, han var nem at stoppe igen, ikke noget med at tage biddet og rende hjem. Han sagde ikke noget til de biler og lastbiler som vi mødte på vores vej, så umildbart vil jeg sige, at han er rimelig trafiksikker. Brenco er en super sød pony, som elsker at blive nusset om på staldgangen. Han er lidt opmærksom på de steder han kommer hen, men når man har været der lidt tid, så er der ikke noget. men det er jo nok bare det fuldblod der går op i ham ;-)
Han er en pony som elsker at blive nusset om og han elsker at blive masseret på ryggen.
Da der er noget fuldblod i ham, har en smal og spinkel krop, men når man kommer op er der stadig noget at sidde på. Han syner MEGET stor men han holder ponymålet på de 148 u. sko.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 143581
F: UKENDT
M: UKENDT
MF: UKENDT
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 23 februar 2012 kl. 21:22, og har været vist 140 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider