;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Zaramina

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 14 år 
 162 cm
 Sort
Her er der en nyere video, så du kan se hendes udvikling til idag.
http://www.youtube.com/watch?v=_firzyDBxJI

Zaramina har et ualmindeligt dejligt temperament. Rolig og opmærksom på sin rytter. Meget stabil og villig til at lære. Rolig på staldgang.

Zaramina blev tilredet sommeren 2011 af træner og er efterfølgende blevet redet af træner og idag af yderst kompetent erfaren rytter. Er blevet redet både indenfor og udenfor. Har været til holdundervisning i ridehal og deltaget i udendørs d-stævne. 6 klasser og 5 rosetter heraf 4 røde.

Zaramina arbejder godt under schenklerne og er fremadgående. Er stabil i alle 3 gangarter. Og har en ualmindelig dejlig trav og en rund god galop. ses på videoen på youtube.

Zaramina kan læsses alene, gå i terræn alene, stå nogle dage uden at blive frisk. Zaramina er blevet løssprunget og udvist talent for dette racen taget i betragtning. Er blevet longeret med indspændingstøjler. Sød på fold med andre heste.

Altid boet hos ejer med masser af foldtid med bakker. Er passet med smed og har haft hestetandlæge. Ingen unoder eller skavanker. Ualmindelig nem at ordne boks efter har kun eet sted hvor "efterladenskaber" er.

En dejlig hest. Zaramina præsentere sig selv godt og får altid opmærksomhed på dressurbanerne, men vil helt sikkert også være hesten hvis det kun er skovture og hyggeridning man ønsker.
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 208333200709187
M: Rinske D
Dressur: LB-klasser
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 30 oktober 2012 kl. 20:11, og har været vist 31873 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider