Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Cocus

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fjordhest  
 Hoppe
 20 år 
 140 cm
 Gul
Hun er 140 m. sko. 2'er pony
Hun er fra 2001, 11 år gammel.

Det er med blødende hjerte at jeg må af med min dejlige pony Cocus, på grund af køb af hest.
Cocus er en sød pony i sin bedste alder, som er et oplagt emne, til den som gerne vil have en fuld pakke. Hun er en overbevisende pony, som ved hvornår det er showtime.

Cocus er redet i: Spring, dressur, ponygames, jagt og military.

I spring klarer hun sig rigtig godt, hun er super hurtig og kigger ikke. Hun har gennemført flere la’er og er klar til mb i nærmeste fremtid. Hun er i år 2011 blevet SJÆLLANDSMESTER for fjordheste, i Junior spring. Hun har potentiale til de store mesterskaber, dog ikke udnyttet pga. manglende interesse.

I dressur klarer hun sig også rigtig godt, hun har gået mange la1’er, som regel til over 65 %, et par enkelte la2’er, en la4 (63 %) og har gennemført en PRT, og hun vil sagtens kunne gøre det igen. Hun er dobbelt sølvvinder ved sjællandsmesterskaberne i dressur for fjordhest junior, og hun har ved danmarksmesterskaberne for fjordhest junior, holdt sig i top 10, to år i træk, ud af 23 ryttere. (begge år kvalificeret til finalen). Hun har det sidste halve år, haft præmier med hjem til næsten alt hvad hun har deltaget i.

I ponygames er hun også forrygende. Hun har redet det i flere år, og har to år i træk, kvalificeret sig med DARK’s B-hold, til landsfinalerne på Vilhelmsborg. Vi var i 2010 sølvvindere ved DM og SJM. Hun er super sød til alle lege, og giver den godt med gas.
I jagt har hun også præsteret en masse ting. Vi har i 5 år redet i Roskilde Rideklub, som holder jagter ved Ledreborg. Hun springer alt, kun dit mod sætter grænsen. Hun fuldfører altid jagterne, og er altid frisk på en god galop. I 2008 blev hun nr. 2 ved ROR’s hubertusjagt, og i 2009 vandt hun rævehalen.

Jeg har også redet et military kursus på hende, som hun klarede rigtig godt, og som hun også viser talent for. Hun er god i dressur, god i spring og god i natur, så kom bare i gang!

Hun er også rigtig smuk, og i fin form. Hun er blevet mønstret på store hestedag, hvor hun fik 8 i helhed og blev indstillet til dagens hest :-)

Hun er kåret og har rødt hestepas.

Cocus er også rigtig sød at have med at gøre. Hun er meget velopdragen i stalden, når man skal hente på folden, i boksen, i ridningen og til stævner. Hun har kørt over Storebælt og Lillebælt 6 gange og holdt pauser imens, så hun er vant til de længere ture. Hun står pænt i traileren, og hun står pænt på stævnepladsen. Hun er nem at sadle op, og af.

Hun er sund og rask, og har aldrig haft en sygedag. Hun
er passet med alt.

Videoer kan ses på youtube:

Spring, fra sjællandsmesterskabet 2011, hvor vi vandt: http://www.youtube.com/watch?v=hPmEhFLxBac

Dressur lb3: http://www.youtube.com/watch?v=4r9bkLIJ3n8

Dressur la1: http://www.youtube.com/watch?v=9OlEChqXvQ8&list=UUIpBjoXp56g9HOBBASt-QPg&index=1&feature=plcp
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: FJ 10274
0103753
208333200103753
F:
FJV-S 05003
(FJ DK)
M: Bonni
FJ 8819
(FJ DK)
MF:
FJH 644
(FJ DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 05 marts 2012 kl. 14:06, og har været vist 8690 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider